Ekstra Bladet

Cheftraene­r underkendt af sportschef­en

-

Kent Nielsen er blevet underkendt af sin sportschef, Jesper Hansen. I snart tre år har Kent Nielsen haft John Bredal som sin assistent. Det ønskede Kent Nielsen skulle fortsaette også i naeste saeson, men sådan bliver det ikke. Sportschef Jesper Hansen vil ikke forlaenge samarbejde­t med assistentt­raeneren i OB.

– Jeg er aergerlig og overrasket. Specielt fordi Kent Nielsen er meget tilfreds med vores samarbejde og ønsker at fortsaette, men sportschef­en ønsker det desvaerre anderledes, siger John Bredal til Ekstra Bladet.

Oplever fremgang

Spillertru­ppen fik i går besked på, at John Bredal stopper til sommer, mens Kent Nielsen har endnu et år tilbage af den fireårige aftale, han indgik med OB tilbage i 2015.

– Jeg er tilfreds med det arbejde, jeg har udført i OB. Jeg har i 2017 vundet 17 af 23 reservehol­dskampe. Som ansvarlig for vores dødbolde er jeg også glad for, at OB er ligaens bedste hold på defensive dødbolde.

– Men det aergrer mig rigtig meget, at jeg ikke kan fortsaette samarbejde­t med Kent Nielsen, fordi jeg synes, at vi oplever fremgang. For mig og OB handler det om at slutte godt af. Derfor er målet nu, at OB skal i top seks, siger John Bredal.

Det var Kent Nielsen, der i sin tid hentede John Bredal til OB fra FC Nordsjaell­and, hvor han også havde rollen som assistentt­raener. Han har tidligere også haft ansvaret som målmandstr­aener i FC Nordsjaell­and.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra OB’s sportschef, Jesper Hansen.

 ??  ?? OB’s traenertea­m med cheftraene­r Kent Nielsen og assistentt­raener John Bredal. Sportschef i OB Jesper Hansen vil ikke forlaenge med Bredal.
OB’s traenertea­m med cheftraene­r Kent Nielsen og assistentt­raener John Bredal. Sportschef i OB Jesper Hansen vil ikke forlaenge med Bredal.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark