Ekstra Bladet

KVINDER FREMTIDSSI­KRER DR

-

nedskaerin­g DEN FORESTÅEND­E af Danmarks Radios budget på 3,7 milliarder kroner skaber mange bekymringe­r i statsinsti­tutionen. Generaldir­ektør Maria Rørbye Rønn udspreder dog daglige bulletiner om, at alt går godt, og at de over 3000 ansatte bare skal blive ved at gøre, som de plejer.

Det gør hun selv.

er det ikke IFØLGE GENERALEN muligt at indrette DR’s ledelse snedigere. Toppen består af fem kvindelige direktører og en enkelt mandlig teknik-direktør. Der skal jo vaere én, som ved, hvordan man trykker på knapperne.

ved den feminine DET GENIALE direktion er, at den skaber endeløse beslutning­sprocesser, fordi de fem kvinder aldrig bliver enige. Hvilket just er meningen med dem, for på den måde sikrer general Rønn sig, at alting forbliver, som det var.

Hun kalder det Barnabymod­ellen.

kritiserer, VISSE POLIKERE at systemet indebaerer magtkampe og dobbeltadm­inistratio­n. Men dét tilbagevis­er general Rønn fuldstaend­igt:

– Det er laenge siden, der fandtes dobbeltadm­inistratio­n i DR. Dét gammeldags system er for laengst udrangeret. I stedet har vi indført femdobbelt administra­tion styret af de fem direktører plus mig. Til at betjene direktører­ne har vi et uundvaerli­gt chef-lag på 200 ansatte.

– Jeg kan derfor stå inde for, at vi i enhver henseende er fremtidssi­krede, udtaler Maria Rørbye Rønn.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? Generaldir­ektør Maria Rørbye Rønn har indført femdobbelt administra­tion.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX Generaldir­ektør Maria Rørbye Rønn har indført femdobbelt administra­tion.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark