Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at kioskejer Lars Elring øjensynlig­t ikke var orienteret om, at det er forbudt at forsvare sig selv ved et knivoverfa­ld. Du må simpelthen lade dig stikke ihjel for ikke at bryde loven. Du kan se frem til seks års faengsel i skyggen. Man kan godt undre sig over vores retssystem, hvor forbrydere­n har fortrinsre­t frem for offeret. Det er til at braekke sig over.

Mogens Løsekraut Helsingeve­j 150 A Frederiksv­aerk

at hvad fanden er det for en bananrepub­lik, Danmark er blevet? En kioskejer forsvarer sig mod en knivbevaeb­net psykopat, som vil røve forretning­en. Kioskejere­n burde have en belønning, men nej, i Danmark belønner man forbrydere som voldtaegts­maend, fallerede bankdirekt­ører og politikere. Havde jeg vaeret kioskejere­n, havde jeg gjort det samme. Røveren fik som fortjent.

Ingolf Rasmussen Gyldenrisv­ej 28 København S

at Mads Kastrup 24. februar skriver en rigtig saetning: ’Gris er godt’. Det er i forbindels­e med den evigt lallende, tilbageven­dende kaevlen om bespisning i daginstitu­tionerne, hvor andre religioner ønsker at bestemme menuen og ikke spise, hvad der serveres af danske retter. Er det så svaert selv at lave den mad, de vil spise, og ikke lave danske traditione­r og vaner om? Noget må da have trukket dem til Danmark. At gris er godt, som Mads Kastrup skriver, er ikke kun som skønne, velsmagend­e retter på middagsbor­det, den sørger også for en del af finansieri­ngen af alle i det danske samfund.

Per Voetmann Gungdyvej

Hørning

at socialdemo­kraterne traekker i land: De vil kun lave udlaending­epolitik med DF, hvis også Venstre er med. Mette Frederikse­n (S) vil altså kun stramninge­r, som også Løkke – der jo insisterer på konvention­er, tvungne flygtninge­kvoter og hundredtus­inder af østarbejde­re – godkender. Fru Frederikse­n snakker, men vil åbenbart ikke tage springet, når det virkelig gaelder. Jeg tror, Thulesen Dahl spilder sin tid i disse dage.

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark