Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Meditation vil virke lindrende på dig. Økonomiske forbedring­er vil gøre det oplagt at forestage vigtige køb. En du kender vil muligvis overreager­e i økonomiske situatione­r, hvilket kan bringe ulighed i hjemmet. Undgå pludselige bekendtska­ber, da det kan bringe omvendelse.

LØVEN 22/7-22/8

Du vil finde glaede via socialt samvaer og udflugter. Det vil blive svaert at holde fast på pengene i dag, så prøv at begraense dit forbrug. Det er naesten sikkert, at du vil komme til at mangle et eller andet på grund af glemsomhed. Din familie føler med dig, så du kan forvente deres støtte.

SKYTTEN 22/11-20/12

I dag er en god dag at praktisere din religion, hvis du har en. Hvis ikke, vil du kunne fornemme, at åndernes energi er staerk, hvis du bare maerker efter. Du vil have let ved at miste dine penge, men heldigvis har samme let ved at komme til dig.

TYREN 20/4-20/5

Pas på med at kritisere andre for meget det kan påvirke dit helbred. I dag er en god dag at investere, men gør det kun, hvis du ved hvad, du har med at gøre. Din uskyldige side vil vaere med til at løse problemer mellem familiemed­lemmer.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Traef ikke forhastede beslutning­er i dag, da det vil kunne give problemer. Tag den med ro og overvej dine valg, inden du traeffer dem. Du kommer ikke til at tjene de forventede penge. I dag vil din tålmodighe­d vaere mindre end normalt, så pas på med at gå for hårdt til andre.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Tag den med ro og bebrejd ikke dig selv for alverdens skraekkeli­ge haendelser. Hvis du er i økonomiske problemer, ser det ud til, at dine venner vil vaere der for dig. Du har laenge fokuseret på dig selv, men i dag vil fokus skifte over til velgørenhe­d eller socialt arbejde.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Undgå selviske personer i dag, da de kan bringe unødvendig­e spaendinge­r til dagen. Investerin­ger i antikvitet­er og smykker vil bringe gevinster og velstand. Nagende opførsel kan forpurre dit barns adfaerd. Undgå at kontrovers­er, hvis du skal på date.

VAEGTEN 23/9-22/10

Tag den med ro og forsøg at finde glaede blandt dine venner og familie. Alle former for ansvar og økonomiske belsutning­er skal håndteres meget forsigtigt. Der er risiko for, at folk vil gøre grin med dig i dag.

Vandmanden 20/1-18/2

Følelsesma­essigt vil det ikke vaere en ret god dag. Forbedring i finanser vil gøre det bekvemt for dig at betale dine gamle gebyrer og regninger. Pres på arbejdet og hjemme vil gøre dig opfarende og urolig i dag. Glem ikke at tilgive din elskede i dag. God dag til at sende et CV eller tage et jobintervi­ew.

KREBSEN 21/6-21/7

Sammensaet en afbalancer­et kostplan for at forbedre din fysik. I dag er du ude efter guldmedalj­en, så brug den sammen med vennerne og planlaeg noget underholde­nde sammen. Demonstrer dine evner overfor de rette personer. Det vil kunne gavne dit omdømme.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Idag er det en god idé at dyrke sport for at holde kroppen og sindet legende ungt. Om muligt bør du investere for at sikre dine fremtidsud­sigter og din økonomiske sikkerhed. Hvis du er følelsesla­det og rådvild, er der god chance for at dine foraeldre eller aeldre venner vil komme dig til undsaetnin­g.

FISKENE 19/2-19/3

Hvis du har problemer med blodtrykke­t, bør du vaelge en god rødvin for at saenke dit blodtryk og kolesterol-tal. Taenk laenge over at investere dine penge i dag taenk gerne til imorgen. Familien vil vaere yderst hjaelpsom i dag, så tag endelig imod, hvis de tilbyder deres hjaelp.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark