Ekstra Bladet

JEG KUNNE HAVE GJORT MERE

Jores Okore fejlede faelt, men var taet på at gøre fadaesen god i slutfasen

- ALLAN PEDERSEN alpe@eb.dk

AErgrelsen kunne tydeligt laeses i ansigtet.

Og Jores Okore tøvede heller ikke med at gøre sig selv til syndebuk for den scoring som gav FC Nordsjaell­and en drømmestar­t. En fejl, som han dog var meget taet på at kunne viske langt vaek fra hukommelse­n kort før sidste dommerfløj­t.

Her fik forsvarssp­illeren nemlig en rigtig god mulighed for at gøre sig selv til matchvinde­r, da han blev spillet fri af Kasper Risgård inde i feltet, men blev tacklet i skudøjebli­kket.

– Jeg føler ellers, at jeg fik bolden fra Kasper rigtig godt med mig, men det er flot forsvarssp­il, der stopper mig. Og det er selvfølgel­ig aergerligt – for en scoring, der kunne helt klart have fået mig til at glemme det andet. Samtidig kunne det have skaffet os tre point, som vi har brug for. Det er lidt laenge siden, vi har prøvet det, konstatere­de Jores Okore, da han gjorde status efter kampen.

Fanget på mellemhånd

Om den situation, der endte med, at Mathias Jensen bragte gaesterne foran allerede efter fire minutter, sagde han:

– Jeg bliver fanget lidt på mellemhånd. Samtidig får bolden et maerkeligt op- spring. Derfor får jeg ikke fodfaeste og rammer den ikke. Så prøver jeg at reparere på det, men han lavede nogle gode ting efterfølge­nde og sparkede den altså ind, sagde synderen.

– Lad mig fastslå, at jeg kunne have gjort det bedre. Samtidig synes jeg dog, at det hele burde vaere stoppet højere oppe på banen, vurderede han og erkendte, at det generelt var en sløv omgang, som hjemmehold­et leverede i 1. halvleg.

– Energien var for dårlig – og vi tabte for mange naerkampe. Derfor fik de lov at spille rundt om os. Det må aldrig ske. Vi fik heldigvis talt om det i pausen og kom ud til 2. halvleg med den indstillin­g, der er den rigtige. Bare aergerligt, at det ikke endte med sejr, sagde Jores Okore.

– Og lever vi op til det i de naeste kampe, skal vi nok få de point, der er nødvendige for at ende blandt de seks bedste. Selvfølgel­ig er et point i denne kamp ikke optimalt, men vi står altså i en situation, hvor vi selv kan afgøre det.

– Og det er det vigtigste, fastslog AaB’eren, der kunne glaede sig over, at Jannik Pohl var anderledes traefsikke­r fra 11 meter-pletten, da han fik chancen i 2. halvleg, end Kasper Kusk var i sidste uges kamp mod Brøndby.

Energien var for dårlig – og vi tabte for mange naerkampe

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? AaB’s Jores Okore skjuler ansigtet efter en braendt chance i kampens sidste minutter. Forsvarssp­illeren kunne have gjort sig selv til matchvinde­r her. Graemmelse
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX AaB’s Jores Okore skjuler ansigtet efter en braendt chance i kampens sidste minutter. Forsvarssp­illeren kunne have gjort sig selv til matchvinde­r her. Graemmelse
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark