Ekstra Bladet

Hobro dropper top seks-snak

-

Det går hverken på den ene eller anden måde Hobros vej.

Samtidigt med, at oprykkerne fortsaette­r glidetur vaek fra top seks, oplever traener Thomas Thomasberg, at den ene profil efter den anden indhentes af ’fortidens synder’ og ryger i karantaene.

Topscorer Pål Alexander Kirkevold og midtbanekr­eatør Vito Hammershøy-Mistrati var fravaerend­e mod FCM, og når FCK onsdag vil gaeste oprykkerne, er turen kommet til Quincy Antipas.

Advarslen mod FCM vil nemlig udløse en spilledag.

Undskyldni­ng

Selv om savnet af de to profiler mod topholdet FCM kunne vaere en brugbar undskyldni­ng, var Thomas Thomasberg tvaertimod skuffet over, at der ikke var kommet et point på kontoen.

Det amputerede Hobromands­kab havde i hans øjne spillet lige op med Superligae­ns nr. 1.

– Heldigvis er der en ny kamp onsdag, lyder det fra Thomas Thomasberg, der roste sine spillere for at vise en god indstillin­g.

– Desvaerre manglede den sidste beslutsomh­ed.

– Hvis vi havde vaeret lidt skarpere, kunne det vaere blevet til mere. Vi havde tilløbene, siger en skuffet Thomas Thomasberg, der dog ikke behøver at bekymre sig om top seks. Sportschef Jens Hammer Sørensen slog fast i søndagens program, at målsaetnin­gen fortsat er overlevels­e, vi og der ikke skal bruges krudt på den top sekssnak, som folk fik travlt med efter det flotte efterår.

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX ?? Trods nederlaget var traener Thomasberg glad for indstillin­gen.
FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX Trods nederlaget var traener Thomasberg glad for indstillin­gen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark