Ekstra Bladet

Kom ’hjem’ til store smaek

-

Helsingør-spillerne vil helst glemme kampen mod Brøndby efter 1-6-nederlaget i Brøndby Stadion. Den tidligere Brøndby-spiller Patrick Olsen var dog glad for at vaere tilbage i klubben, der havde glaede af ham i ti år.

Patrick Olsen kunne allerede fra første fløjt maerke den store opbakning fra Brøndby-tilhaenger­ne, selvom han tørnede ud for udeholdet.

– Det var super-sjovt at vaere tilbage. Det var en fed stemning på stadion, og det er altid lidt ubehagelig­t for udebane-holdene at komme hertil, siger Patrick Olsen til Ekstra Bladet.

Brøndby har en meget speciel plads i Patrick Olsens hjerte. Tilbage i saesonen 2011-2012 spillede midtbanesp­illeren tre førstehold­skampe for klubben.

Skaevt resultat

Derudover tilbragte han en stor del af sine ungdomsår hos de blå-gule fra Vestegnen. Den tidligere Inter-spiller pointerer, at han ville vaere meget fristet af et tilbud fra Brøndby eller en anden dansk storklub, hvis muligheden byder sig.

– Brøndby er nok den største danske klub. Det er klart, at de spillere, der ville sige nej til Brøndby, er tosser. Det er det samme med FCK. Hvis FCK kom med et tilbud, så skal man også vaere dum for ikke at sige ja. Det er nogle af de største klubber i Danmark, så det ville jeg klart overveje, siger Patrick Olsen til Ekstra Bladet.

FC Helsingørs nederlag på hele 1-6 til Superligae­ns nummer to, Brøndby, mener, Patrick Olsen er et lidt skaevt resultat, hvis der kigges på chancerne i første halvleg.

– Det bliver et lidt voldsommer­e resultat, end det burde have vaeret. Vi har nogle kaempe chancer i første halvleg, og hvis vi havde scoret på dem, havde det vaere en anden kamp. Oprykkerho­ldet har stadig deres første sejr til gode i 2018, og efter kampen mod Brøndby har FC Helsingør en målscore på hele 2-14. Ifølge Patrick Olsen er det ikke, fordi holdet ikke skaber chancer. Heldet mangler bare i øjeblikket.

aj og mgw

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark