Ekstra Bladet

UNITED VINDER TOPBRAG

Manchester United besejrede Chelsea 2-1 og fik luft i kampen om top fire-pladserne i Premier League

- Ritzau

Manchester United vandt i går en vigtig sejr i kampen om top fire-pladserne i Premier League, da holdet hjemme på Old Trafford besejrede Chelsea med 2-1.

Willian bragte gaesterne foran, før Romelu Lukaku og Jesse Lingard vendte slagets gang.

Dermed er Manchester United tilbage på andenplads­en med 59 point.

Liverpool, Tottenham og Chelsea følger efter med henholdsvi­s 57, 55 og 53 point.

Sorteper

Dermed ligger Chelsea netop nu til at blive sorteper i kampen om Champions League-billetter.

Suveraene Manchester City har 72 point.

Chelsea kom flyvende ud af starthulle­rne, og allerede i det fjerde minut havde Alvaro Morata et drøn på overligger­en, før Eden Hazard sendte riposten mod mål og måtte se United-målmand David de Gea fiste bolden over buret.

Hazard var også i en hovedrolle, da Chelsea kom foran efter 32 minutter.

Andreas knust

Willian vandt en hovedstøds­duel i eget felt, førte bolden frem, fik den retur fra Hazard og klappede den hårdt forbi De Gea ved naermeste stolpe.

I Chelsea-forsvaret havde Andreas Christense­n fået genvalg til startopsti­llingen efter sin dyre fejlafleve­ring i Champions League-kampen mod Barcelona.

Han og forsvarsko­llegerne kom i fokus flere gange. Blandt andet i det 39. minut, da Romelu Lukaku først knuste Andreas Christense­n i en duel på kanten af feltet.

Efter endnu en vundet duel og en god kombinatio­n kom belgieren til afslutning på kanten af det lille felt og udlignede sikkert til 1-1.

Flyvende sidelaens

I anden halvleg var der laengere mellem snapsene, men da der blev serveret, var det en af de gode.

Efter 67 minutter kom Lukaku flyvende sidelaens gennem luften og tvang med en helflugter Chelsea-målmand Thibaut Courtois til en stor redning.

Et kvarter før tid lagde Lukaku så den aflevering, som fandt Jesse Lingard. Bag en fejlplacer­et Andreas Christense­n headede han 2-1-målet ind.

Willian bød ind med et bud på en udligning kort efter, men David de Gea var nede som en kat, og Chelsea måtte rejse hjem uden point.

?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Chelseas Kante stopper Paul Pogba, men de blå måtte rejse til London uden point. Hvem ellers? Harry Kane viste igen sin målfarligh­ed og reddede Tottenham tre point.
FOTO: RITZAU SCANPIX Chelseas Kante stopper Paul Pogba, men de blå måtte rejse til London uden point. Hvem ellers? Harry Kane viste igen sin målfarligh­ed og reddede Tottenham tre point.