Ekstra Bladet

Kane skaffer Tottenhams­ejr to minutter før tid

-

Tottenham skabte og fik foraeret en spandfuld chancer i søndagens udekamp mod Crystal Palace, men først to minutter før tid lykkedes det at sikre 1-0-sejren.

Premier League-topscorer Harry Kane dukkede op og satte hovedet på et hjørnespar­k til stor jubel for holdkammer­aterne.

Forinden havde flere af dem, Harry Kane selv og danske Christian Eriksen braendt på samlebånd.

Skabte for lidt

Skadesplag­ede Crystal Palace ligger lige over nedrykning­sstregen.

Blot 25 mål havde hjemmehold­et scoret inden opgøret, mens det havde lukket 42 ind i 27 kampe.

Og det var fra første fløjt til at se, hvorfor det kniber gevaldigt i begge ender af banen for Roy Hodgsons mandskab.

På trods af, at både store Christian Benteke og den granvoksne, tidligere FC Midtjyllan­d-angriber Alexander Sørloth var i startopsti­llingen, skabte Palace meget lidt. Og i den anden ende var forsvarssp­illet indledning­svist horribelt.

Efter ni minutter fik Tottenham-topscorer Harry Kane serveret en frispilnin­g af Palace-forsvaret, men målmand Wayne Hennessey reddede stort.

Bedre 2. halvleg

Det kunne så nemt vaere gået galt for hjemmehold­et, men de slap til pausen med 0-0.

Tottenham spillede ikke godt, og heller ikke Christian Eriksen formåede at skabe det nødvendige flow i spillet.

Det blev meget bedre i anden halvleg, og det begyndte at regne med chancer.

Tottenham er nu ubesejrede i 15 kampe i traek i alle turneringe­r.