Ekstra Bladet

Call Me: Kunder vil have ro i sindet

-

Call Me er et af selskabern­e, der lige nu reklamerer i bybilledet og på nettet for skaffe nye kunder.

Ifølge Gustav Berghog, der er privatkund­e-direktør for Call Me, sker det, fordi selskabet har ’ryddet op’ og forenklet sine abonnement­er.

– Tidligere havde vi abonnement­er med timebegrae­nset taletid, men det er nu blevet til fri tale i stedet, siger Gustav Berghog til Ekstra Bladet.

– Det samme gaelder med sms og mms på alle abonnement­er hos Call Me. Det skal ganske enkelt vaere nemmere for vores kunder at forstå og bruge abonnement­erne.

– Det er jo en kendt problemsti­lling, at mobilkunde­r nogle gange ender med at købe abonnement­er, der har for meget tale og data inkluderet. Hvordan oplever I det problem?

– Vi oplever, at det er vigtigt for kunderne, at de kan have ro i sindet omkring deres dataforbru­g og mobilabonn­ement.

– De skal ikke taenke over, at deres data pludselig slipper op. Også når man er på ferie både herhjemme og i udlandet.

– Vi ved også fra kundeunder­søgelser, at det er meget vigtigt. Man får stress af at have et for lille abonnement.

– Hvordan ved I, at abonnement­erne faktisk passer til det, som kunderne har brug for?

– Når vi kigger på, hvor meget data der skal inkluderes i et abonnement, bruger vi naturligvi­s vores viden om forbruget hos eksisteren­de kunder.

– Derfor bliver abonnement­erne også løbende tilpasset som nu, fordi forbruget aendrer sig.

Man får stress af at have et for lille abonnement

 ?? PR-FOTO ?? Det er ifølge Gustav Berghog fra Call Me kundernes behov og forbrug, der er med til at afgøre, hvordan et mobilabonn­ement saettes sammen.
PR-FOTO Det er ifølge Gustav Berghog fra Call Me kundernes behov og forbrug, der er med til at afgøre, hvordan et mobilabonn­ement saettes sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark