Ekstra Bladet

DR SLOG TV2

Jeg har aldrig set ham så fornøjet Drømmerejs­en til Dubai betalte Janni Ree for både sig selv og Den Blå Avis-milliardae­ren Karsten Ree

- ANNE-SOFIE MÜLLER FOTO: TV2

Janni Ree er blevet traet af minusgrade­r og kulden i Danmark.

Derfor besluttede hun sig for at invitere sin stenrige mand Karsten Ree på en rejse til Dubai. Og rejsen betaler hun helt selv – ellers naegtede Karsten Ree at tage med. Det skyldes, at han mildest talt ikke er fan af Dubai.

– Der er for meget stål, glas og beton, og der er ingen kultur og historie i Dubai, lyder det fra Karsten Ree.

Praemissen for, at Karsten ville med på turen, var nemlig, at Janni skulle betale.

Karsten Ree solgte for ti år siden sit livsvaerk, Den Blå Avis, til eBay for et par milliarder kroner, hvilket med et trylleslag gjorde ham til et af landets rigeste mennesker.

Mådeholden

Men han er samtidig notorisk berømt for sit mådehold, når det kommer til at bruge af formuen. Det har man blandt andet kunnet følge med i på diverse danske tv-kanaler gennem årene, aktuelt i programmet ’Forsidefru­er’ på TV3.

Turen til Dubai er ingen undtagelse, når det handler om at få den 72-årige rigmand til lommerne. DR og deres danske dramaserie­r har i årevis siddet tungt på primetime søndag aften, og ’Liberty’ var da også den serie, som de fleste tv-seere valgt at indtage kaffen til, da der var tv-premiere på ikke bare DR’s nye serie ’Liberty’, men også på TV2’s ’Greyzone’.

DR endte med at vinde første kamp om seerne, idet 860.000 så ’Liberty’, mens blot 611.000 valgte at se ’Greyzone’.

Jeg kan lokke ham til alt det, han normalt hader

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? – Karsten fortaeller mig dagligt: ‘Skat, så laenge du betaler, følger jeg med som det tynde øl’, fortaeller Janni Ree.
FOTO: PHILIP DAVALI – Karsten fortaeller mig dagligt: ‘Skat, så laenge du betaler, følger jeg med som det tynde øl’, fortaeller Janni Ree.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark