Ekstra Bladet

Jeg mistede kontrollen

-

Det var kulminatio­nen på en laengereva­rende strid, da en 39-årig mand en morgen i april sidste år draebte sin kone og tre børn i Brønshøj.

Sådan forklarede manden, der har afghanske rødder, i går i Retten på Frederiksb­erg.

– Vi (ham og hans kone, red.) skaendtes hele tiden. Hun havde lovet min datter vaek til en mand i Afghanista­n. Det ville jeg ikke have.

Erkender drab

– Jeg mistede kontrollen over mig selv den morgen. Jeg var ikke mig selv, jeg var drevet fuldstaend­ig til vanvid efter alle de ting, hun sagde til mig, forklarede den nu 39-årige mand.

Han erkender at have stået bag den voldsomme handling.

Efter at vaere blevet kaldt ud til en anmeldelse om husspektak­ler i Brønshøj fandt politiet de tre børn på 3, 13 og 15 år og deres 36-årige mor draebt.

Mistanken rettede sig øjeblikkel­igt mod børnenes far, som var til stede i lejlighede­n, da politiet kom frem.

I et grundlovsf­orhør senere samme dag tilstod han forbrydels­en.

Ifølge en mentalunde­rsøgelse var den 39-årige ikke sindssyg i gerningsøj­eblikket, men har siden udviklet psykotiske symptomer, forklarede anklageren.

Den 39-årige fortalte ligeledes, at han efter drabene forsøgte at begå selvmord, men at pistolen, han brugte, ikke laengere virkede.

Sagen mod dansk-afghaneren er rejst som en naevninges­ag. Der er afsat fire retsdage i Retten på Frederiksb­erg med forventet dom 14. marts.

Tidligere har lignende sager givet faengsel på livstid.

Blandt andet i 2011, hvor en far blev idømt faengsel på livstid for drab på sin hustru og parrets to børn i Greve.

Ritzau

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Det var her på adressen, at en nu 39-årig mand i april 2017 draebte sin kone og sine tre børn.
FOTO: KENNETH MEYER Det var her på adressen, at en nu 39-årig mand i april 2017 draebte sin kone og sine tre børn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark