Ekstra Bladet

FORDØM ERDOGAN

-

FN’s Sikkerheds­råd vedtog enstemmigt en resolution, der kraever en 30-dages våbenhvile i hele Syrien. Våbenhvile­n daekker ikke militante fra IS, Al-Qaida og Nusra Front.

Tyrkiet bomber stadig løs i Afrin, et kurdisk selvstyreo­mråde i Syrien, hvor forsvarsty­rkerne YPG/SDF, som Danmark er allierede med i kampen mod IS, ikke er legitime mål i den våbenhvile, FN’s Sikkerheds­råd har vedtaget.

Blandt de militser, der er del af den tyrkiske aggression mod Afrin, befinder sig kendte Al-Qaida-, Al-Nusra- og tidligere ISkrigere. Gruppering­er, der stadig må bekaempes ifølge selvsamme resolution.

Man vil desvaerre bare se alle medier fokusere på Rusland/Assads overtraede­lser og ikke høre nogen statsleder­e gå i rette med Tyrkiet/Saudi-Arabien og deres indblandin­g i den syriske ’borgerkrig’ – dvs. en krig mellem Rusland/ Iran, USA/Israel og Tyrkiet/Saudi-Arabien om magten i Mellemøste­n, hvor de syriske borgere kun er kanonføde.

Det ville klaede Anders Samuelsen, der har udtalt, at Putin skal bøje hovedet i skam, i lige hårde vendinger udtale skarp kritik af Erdogans krigsforbr­ydelser og totale foragt for den resolution, FN’s Sikkerheds­råd enstemmigt har vedtaget.

Søren Groth Petersen Brorsonsve­j 13 Herning

 ?? FOTO: AP ?? Erdogans krigsforbr­ydelser i Syrien bør fordømmes lige så hårdt, som man fordømmer Ruslands krigshandl­inger i landet, mener Søren Groth Petersen.
FOTO: AP Erdogans krigsforbr­ydelser i Syrien bør fordømmes lige så hårdt, som man fordømmer Ruslands krigshandl­inger i landet, mener Søren Groth Petersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark