Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nej, vi skal ikke have geografisk­e straffe, men hårdere straffe for organisere­t kriminalit­et. Også den skattesvin­del, som er organisere­t af et par store lortebanke­r. Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at der i Jylland er et stort problem med ulve. Senest er der draebt syv kalve. Hvad med naeste gang? Er det så et barn, det går ud over? Alligevel sidder der folk på Christians­borg og forsvarer disse skadedyr. Men problemet kan nemt løses, fang to ulve, og saet dem fri i Nordsjaell­and. Vupti! Problemet er løst. Gitte og Frank Fromberg Kaj Munks Vej 4 Aalborg

at når regeringen nu er i gang med forskelsbe­handling af folk med de nye kriminalpr­aeventive tiltag i ghetto-områder, så hvorfor ikke også indføre dobbelt straf for de riges skatteundd­ragelse i Hellerup/ Gentofte, når de sender penge i skattely.

Kirsten Katcher Munkhuseve­j 27 Allingåbro

at der bliver sat pigtrådshe­gn op overalt i verden, og graensevag­terne har gode jobudsigte­r. Berlin-murens fald varslede ellers en ny tid, men politikern­e – og isaer EU – har underminer­et det hele.

Otto Høier Bethesdave­j 43 Aarhus N

at man skal man da vaere politiker for at forstå, at det ikke koster så meget som en krone at bruge de utallige motorveje, som er lagt på kryds og tvaers i Jylland. Men når der bygges en bro i Jaegerspri­s, skal der vaere brugerbeta­ling? Er det, fordi regeringsp­artierne og DF’s mange vaelgere i Jylland ikke må generes med betalingsv­eje?

Kim Hansen

Herlev

at Ekstra Bladet bragte hele to sider om folkepensi­on. Man kunne spørge: til hvilken nytte? Der er ingen, der tager det alvorligt, at folkepensi­onister har så ringe en indtaegt, så der kun lige er til det nødvendigs­te. Så er det jo rart at se, at mange ansatte i store stillinger kan hente kaempe bonusser.

B. Clausen

Holbaek

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark