Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Nyd dagen med venner og familie. Dette vil gøre dig afslappet og fylde dig med energi igen. I dag er en god dag at spekulere i nye økonomiske muligheder eller indsamle gaeld. Hvis der er bøvl mellem dig og familien, bør du prioritere det højest.

LØVEN 22/7-22/8

Lad ikke din glaede bliver kompromitt­eret af din frygt. I dag ser frygten ud til kun at eksistere i din fantasi. Vaer varsom med at hope med om bord på gode investerin­gs forslag. God dag at tage ud i naturen med dem, du holder af.

SKYTTEN 22/11-20/12

Hold øje med din vaegt og pas på med at spise for meget. Uforudset indkomst gør din dag bedre. Gennem venner vil du møde nye, vigtige bekendtska­ber. Du kan komme til at stå overfor en svaer beslutning, der vil kraeve , at du nedpriorit­erer dem, du holder af.

TYREN 20/4-20/5

I dag står i sportens tegn. Du vil have fokus på at vedligehol­de din fysik. Hvis du får tid til at taenke privatøkon­omi, bør du investere i finanssekt­oren. I dag vil du have held i spil. Du kommer til at hygge dig med din familie og venner. Amor har spaendt buen, men pas på hans pil ikke rammer forkert.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Pas på med at taenke på fortiden idag. Du vil let kunne blive frustreret og lide af det helbredsma­essigt. Forsøg så vidt muligt at tage den med ro. Økonomisk bør du holde godt fast i tøjlerne og sørge for at holde budgettet. Vaer medgørlig i diskussion­er med venner og familie.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Det er vigtig at du er udhvilet I dag. Efter en stresset periode vil underholdn­ing og kreative indslag hjaelpe dig med at slappe af. Udforsk nye investerin­ger, men vent med at trykke på knappen til, du er sikker i din sag. Vaer god mod børn. Husk på at det modsatte vil grave en kløft mellem dig og barnet.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Få sat et motionspro­gram sammen, som du kan følge dagligt - for helbredsma­essige problemer venter lige om hjørnet. Husk på, at forebyggel­se er langt mere vaerd end hvad, det føles som. Hvis du taenker dig om, vil du tjene ekstra penge i dag. Du bliver overrasket over din bors engagement og støtte til dig.

VAEGTEN 23/9-22/10

Der er risiko for, at du vil komme til at såre din familie på grund af din skødesløsh­ed. Hvis du kan nå at taenke to gange, før du taler, er det en rigtig god idé, da du let kan komme til at sige ting, der vil skade din families omdømme.

Vandmanden 20/1-18/2

Du har brug for hvile, så pas på med at laegge et for stort pres på dig selv ift. arbejde og personligt. Hold dig fra at låne penge ud - uanset hvem der spørger. Pas på med at virke dominerend­e overfor andre eller vaere for udfordrend­e. Det vil ikke falde i god jord.

KREBSEN 21/6-21/7

Du kan i dag have store problemer med din indre balance - og dette kan komme til nogle voldsomme udbrud. Tag en 100 pct. afslapning­sdag på sofaen eller gå en tur i naturen. Økonomisk ser det ikke godt ud. Fokuser på dine planer og på at restituere din indre energi.

SKORPIONEN 23/10-21/11

I dag kan du forvente , at det meste går, som det skal. Desuden kommer det til at blive en dag fykldt med latter og smil. Du vil finde en central plads, hvis du tager ud sammen med andre, men du vil komme til at bruge en del penge på andre.

FISKENE 19/2-19/3

Du kan blive healet i dag efter laengere tids sygdom. Bøvl med privatøkon­omien kan påvirke dine evner til at taenke konstrukti­vt. Del dine glaeder med dine foraeldre og lad ensomhed og depression vige bort som dug for solen. Romantik kan pludselig opstå ud af det blå.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark