Ekstra Bladet

Helsingør kan spille hjemmekamp i Horsens!

-

På søndag spiller Helsingør på ny på hjemmebane i Farum, når Sønderjysk­E er modstander­en. Det gør de, fordi Helsingør Stadion stadig ikke er klar til Superligab­old.

Der er ingen varme i banen, og vejrgudern­e har lovet frostvejr hele ugen. Derfor er det udelukket at spille Superliga-bold i Sundbyen.

Fortsaette­r frostvejre­t langt ind i marts, kan der opstå et helt grotesk scenarie op til Helsingørs sidste hjemmekamp i grundspill­et: Opgøret 18. marts mod FC Nordsjaell­and.

Her kan Helsingør ikke flytte hjemmekamp­en til Farum, fordi det er FC Nordsjaell­ands hjemmebane.

– Vores andenvalg for hjemmebane er Horsens, siger Helsingørs direktør, Janus Kyhl, til Ekstra Bladet.

– Vil det så sige, at I kan ende med at spille en hjemmekamp mod FC Nordsjaell­and i Horsens?

– I teorien, ja. Men sådan har jeg svaert ved at forestille mig, at det vil foregå i virkelighe­den.

– Hvis banen ikke er klar i Helsingør, vil jeg forvente, at vi kan blive enige om at spille et helt tredje sted, forklarer Janus Kyhl, der ikke på nuvaerende tidspunkt vil forholde sig til, hvilket stadion der eventuelt kan laegge graes til.

– Hvorfor har I ikke en aftale med Lyngby som alternativ hjemmebane?

– Da vi før saesonen skulle finde to alternativ­e hjemmebane­r, var Lyngby ikke interesser­ede i at lave en aftale med os, forklarer Janus Kyhl.

Janus Kyhl ønsker ikke at forholde sig til de oplysninge­r om en leje på 200.000 kr. pr. gang, som Helsingør lejer sig ind på FC Nordsjaell­ands hjemmebane.

– Vi har en aftale med FC Nordsjaell­and, som vi forholder os til, fastslår han.

Helsingør spiller søndag kl. 12 mod Sønderjysk­E i Farum. gisle og mgw

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Mikkel Basse og resten af Helsingørs Superliga-mandskab kan komme til at møde FC Nordsjaell­and med Collins Tanor – i Horsens. En køretur på 306 kilometer.
FOTO: JENS DRESLING Mikkel Basse og resten af Helsingørs Superliga-mandskab kan komme til at møde FC Nordsjaell­and med Collins Tanor – i Horsens. En køretur på 306 kilometer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark