Ekstra Bladet

Kevin scorer personlig millionkon­trakt

-

MONTMELO (Ekstra Bladet): Kevin Magnussen nydeligt iklaedt skjorte og sweater er et sjaeldent syn på en racerbanen. Men på første dag af vintertest­en sad Romain Grosjean bag rattet af Haas-raceren, så den 25-årige dansker havde tid til andre forpligtel­ser.

Som indledning på saesonen praesenter­ede han en ny personlig sponsor: Omnicar, som leverer IT-løsninger til bilindustr­ien.

Firmaet blev børsnotere­t i sommer og har indgået en treårig aftale med den danske racerkører. Fraregnet det langvarige samarbejde med tøjmaerket Jack&Jones er aftalen ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r den største i Kevin Magnussens tid som Formel 1-kører, som vil indbringe ham et par millioner kroner om året.

Ligesom alle indtaegter fra den danske Haas-kørers karriere løber de ind i det selskab, han har sammen med Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen. Herfra betales der løb og betales tilbage på den store investerin­g, der er foretaget i karrieren.

Mere profession­elt

OmniCar forsøger at bryde igennem på den globale scene og har indgået aftalen med det for øje.

– Vi er et helt ukendt brand, som skal forsøge at skabe opmaerksom­hed.

– Globale firmaer som Coca-Cola og Emirates bruger meget store beløb på det, men vi er nødt til at gøre det lidt mere intelligen­t, siger Claus T. Hansen, øverste chef for OmniCar, til Ekstra Bladet.

– Vores målgruppe er bilindustr­ien; Formel 1 og Kevin Magnussen er en god måde at nå den, siger han.

Med i Barcelona er flere personer fra Kevin Magnussens personlige team.

Blandt andre den tidligere rådgiver Jesper Carlsen, som i denne saeson vil komme ud til flere løb for blandt andet at pleje sponsorer.

Målet er at gøre setuppet omkring den danske Haaskører mere profession­elt og indbringen­de.

Nye ansigter til test er også fysioterap­euten Jakob Hovgaard, som afløser sin chef hos Protreatme­nt, Thomas Jørgensen, som personlig assistent og traener for Kevin Magnussen på daglig basis.

Jack&Jones er desuden repraesent­eret. Tøjmaerket er både personlig sponsor for Kevin Magnussen og ny teamsponso­r på en seperat aftale med Haas.

Vores målgruppe er bilindustr­ien; Formel 1 og Kevin Magnussen er en god måde at nå den

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark