Ekstra Bladet

BANDE TAEVEDE DENNIS FOR ØJNENE AF GRAVIDE LOTTE

GRAVID HJEMLØS OVERFALDET AF BANDE: Dennis Broløse og Lotte Bugge blev tilbagehol­dt i ti timer og slået af fem unge drenge

- LAURA A. HELLENSBER­G FOTO: ANTHON UNGER

Jeg kan tydeligt huske, da de begyndte at slå ham

Jeg lover dig for, at han kommer til at få mange taesk, som han ikke vil glemme

– Hvis du ikke afleverer din telefon, så vil jeg sparke dig så hårdt i maven, at du mister dit ufødte barn.

Ordene kom fra en af de overfaldsm­aend, der 11. oktober sidste år overfaldt Dennis Broløse, 20, og hans gravide kaereste, Lotte Bugge, 23, på Vanløse Station.

Ifølge anklageskr­iftet var det fem drenge, som alle er mellem 16 og 19 år, der overfaldt og kidnappede det hjemløse par i ti timer.

Anklageskr­iftet beskriver, at drengene slog, sparkede og braendte Dennis Broløse med en lighter samt truede Lotte Bugge med vold, hvis hun ikke gjorde, som de unge forlangte.

Retssagen mod de fem er i disse dage i fuld gang i Retten på Frederiksb­erg, og det unge par skal snart fortaelle deres version i vidneskran­ken.

Skjult adresse

Ekstra Bladet møder Lotte Bugge og Dennis Broløse i en lejlighed hos deres ven Thor på en skjult adresse i Storkøbenh­avn.

– Han passer på os, siger Lotte og nikker hen mod manden, der sidder på en madras op ad vaeggen i den lille lejlighed.

Lotte og Dennis er vant til at leve på gaden, men har vaeret så heldige, at deres gode ven har kunnet have dem boende.

Da Ekstra Bladet besøger dem, er de bange, vrede og uforståend­e over for, at de fem drenge valgte at tilbagehol­de dem mod deres vilje.

– Vi troede, at de var vores venner. Vi kender dem i forvejen, og de har altid passet på os, men da vi ringede til dem for at fortaelle, at vi var blevet smidt ud af vores vaerested, så passede de os pludselig op, fortaeller Dennis, og Lotte supplerer:

– De sagde, at vi havde stjålet en revolver fra dem, men jeg prøvede at forklare dem, at vi jo er hjemløse. Hvad skal vi med en revolver? Men de ville ikke lytte, så de sagde, at de ville tage Dennis med, men jeg går ikke uden min mand. Jeg fortalte dem, at hvis de tog ham, måtte de også tage mig med.

Sendte billeder

I anklageskr­iftet står der, at de fem drenge passede parret op ved Føtex i Vanløse. Efter trusler om vold fik drengene parrets mobiltelef­oner, hvorefter de ringede til Dennis Broløses mor og søster og prøvede at true dem til at udlevere 15.000 kroner.

Drengene sendte billeder af Dennis Broløses ansigt, der tydeligt viste, at han var blevet slået flere gange.

Ifølge anklageskr­iftet skulle en af overfaldsm­aendene have ringet til søsteren efter at have sendt billedet og sagt: – Jeg draeber ikke nogen på grund af det her, okay, men jeg lover dig for, at han kommer til at få mange taesk, som han ikke vil glemme.

Skulle ryge en joint

Dennis husker ikke meget fra selve overfaldet, men hans kaereste, Lotte, husker, hvordan hun så til, mens han blev slået og sparket.

– Jeg kan tydeligt huske, da de begyndte at slå ham. Jeg taenkte bare, at jeg skulle handle hurtigt. Jeg sagde, at jeg gerne ville betale det, de ville have, hvis de ville stoppe med at slå ham, fortaeller hun.

Det fik angiveligt drengene til at holde op med at taeske løs på Dennis i en periode.

Men det var ikke kun Dennis, det gik ud over, da parret blev tilbagehol­dt.

De fem drenge er også anklaget for at have tvunget Lotte Bugge til at inhalere tre gange på en joint, efter hun fortalte dem, at hun var gravid. Ifølge anklageskr­iftet truede drengene med at slå Dennis ihjel, hvis hun ikke gjorde det.

Mistede barnet

– Vi troede ikke, at de kunne finde på at vaere sådan over for os. Blandt andet det med, at de truede med at sparke mig i maven, og at de ville slå ham ihjel, hvis jeg ikke røg, fortaeller Lotte og peger på Dennis. – Men hvis I kendte dem så

godt, hvorfor gik I så ikke bare?

– Vi kunne ikke gå. De var fem personer. De gik med os, hver gang vi gik et sted hen. Vi skulle gå foran dem, så de kunne holde øje med os, vi kunne ikke flygte, fortaeller Dennis.

Lotte mistede barnet i tiden efter overfaldet.

– Vi ville gerne have haft det barn, fortaeller Lotte, mens Dennis aer hendes lår, kigger på hende og tager hendes hånd. lah@eb.dk

De sagde, at vi havde stjålet en revolver fra dem

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Uhyggelig oplevelse
Dennis Broløse vil gøre alt for at beskytte sin kaereste, Lotte Bugge. Derfor ser han også frem til at fortaelle sin historie i retten.
Uhyggelig oplevelse Dennis Broløse vil gøre alt for at beskytte sin kaereste, Lotte Bugge. Derfor ser han også frem til at fortaelle sin historie i retten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark