Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KALUNDBORG:

Hos en 55-årig mand fandt politiet en raekke euforisere­nde stoffer, herunder pot, hash og 19 friske hamp-planter. Han blev derfor sigtet, og de ulovlige stoffer blev beslaglagt af politiet.

BROVST:

Et sommerhus blev laenset for naesten alt, da designglad­e tyve slog til. Hele køkkenet blev ryddet for porcelaen og udstyr, otte spisebords­stole blev snuppet, og både tørretumbl­er og vaskemaski­ne af maerket Cube blev slaebt med.

ROSKILDE:

En 55-årig mand var bange for, at der var blevet skudt mod hans vinduer, da han fandt et hul i en af sine ruder. På stedet kunne politiet konstatere, at det i stedet var en fugl, som havde forårsager hullet ud fra den bunke fjer, som lå på jorden.

RØDOVRE:

Politiet efterforsk­er nu årsagen til en større bilbrand på en parkerings­plads på Nørrekaer søndag aften. En hundepatru­lje ankom til stedet, hvor hundene med det samme blev sluppet fri for at lede efter spor fra eventuelle gerningsma­end. Politiet hører gerne fra vidner.

HJALLERUP:

Tre personer gik amok og smadrede ruderne på en raekke skrotbiler. På stedet fandt politiet vandalerne, som var kommet igennem et ports-vindue, hvor ruden var knust efter et tidligere indbrud.

FREDERIKSV­AERK:

Et skaenderi udviklede sig til slagsmål mellem to maend på 34 og 47 år. En af parterne blev stukket med en saks, og da politiet ankom til stedet, skred betjentene derfor til anholdelse. Den ene blev tilbagehol­dt på stedet, mens den anden måtte stoppes og anholdes i et tog på vej vaek fra byen.

SOLRØD STRAND:

En 19årig mand fra Rumaenien overtrådte sit indrejsefo­rbud, da han endnu en gang rejste ind i Danmark. Ved et grundlovsf­orhør blev han derfor idømt en straks-dom på 20 dages faengsel og efterfølge­nde udvisning med indrejsefo­rbud i seks år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark