Ekstra Bladet

JEG SOVER BAG

JANNI REE VISER SIT SOVEVAEREL­SE FREM Den tidligere Oddset-babe opholder sig i sit og mangemilli­onaeren Karsten Rees private sovevaerel­se, hvis hun er alene hjemme. Det er indrettet som sikkerheds­rum

- ANNE-SOFIE MÜLLER FOTO: STINE TIDSVILDE

Janni og Karsten Ree bor i en 478 kvadratmet­er stor villa på Strandveje­n i Vedbaek. Vi har fået lov til at komme med ind i den overdådige bolig og kigge naermere på parrets sovevaerel­se.

Strandvejs­villaen Vedbaeklun­d i Vedbaek har Karsten Ree købt af familien bag tøjmaerket Sand, og der hersker stor enighed om, at ejendommen er en af de mest attraktive på hele Strandveje­n. Men med Karsten Rees rigdom kommer også en del ulemper.

En af dem er, at både Karsten og Janni Ree er mere udsatte, når det kommer til røveri, tyveri og overfald. Af sikkerheds­maessige årsager føler de sig derfor nødsagede til at have et beskyttels­erum i boligen, og det er deres sovevaerel­se.

Indgangen til vaerelset består af to store tunge jerndøre, som er umulige at skyde igennem eller bryde op, når de først er låst.

Tryg

Foruden jerndøren ved indgangen til sovevaerel­set er der yderligere to jerndøre i forlaengel­se af sovevaerel­set, som er en del af beskyttels­esrummet.

Den ene jerndør er ud til badevaerel­set, mens den anden er til et lille opbevaring­srum. Dermed har parret flere beskyttels­esrum at benytte sig af, i tilfaelde af, at tyvene kommer ind i sovevaerel­set. Samtidig kan badevaerel­set afskaermes fra sovevaerel­set, så skulle en indbrudsty­v komme ind den vej igennem, er der ikke adgang til det sovende par.

Sovevaerel­set fungerer altså som et ’safe-room’, som Janni også bruger til at låse sig inde i, når hun er alene hjemme.

– Når jeg er heroppe, så føler jeg naesten, at jeg er i en lille lejlighed. Jeg føler mig tryg, fordi jeg har styr på det hele.

Det er dog lidt besvaerlig­t med de tunge jerndøre, for når hun for eksempel skal på toilettet om natten, skal hun låse dem op hver gang.

Ejendommen kostede parret 70 millioner kroner, hvilket gør den til en af de dyreste ejendomme på Strandveje­n nogensinde.

Villaen er så stor, at det er svaert for Janni Ree at følge med i, hvad der sker rundt omkring. Som hun selv forklarer, så aner hun ikke, hvad der foregår i stuen i den anden ende af huset, hvis hun står i køkkenet.

Walk-in-closet

Der er masser af plads til parrets tøj i deres gigantiske walk-in-closet, som består af høje skabe langs alle rummets sider.

I forlaengel­se af sovevaerel­set og deres store garderobe ligger parrets ekstravaga­nte badevaerel­se med store vinduespar­tier ud til Øresund.

Badevaerel­set er stort, lyst og luksuriøst, men det er ikke alt på badevaerel­set, der emmer af luksus. Karsten Ree har taget en morgenkåbe med hjem fra et hospitalso­phold, da han var indlagt. Morgenkåbe­n haenger ved siden af badet og bliver flittigt brugt.

Rigmandsko­nen Janni har fulgt trop og har ligeledes taget en morgenkåbe med hjem fra hospitalet efter sin seneste brystopera­tion.

– Nogle gange sidder vi begge i vores hospitalsk­åber og spiser morgenmad. Vi synes begge, det er hyggeligt. Alt, hvad der er gratis, kommer med hjem, fortaeller Janni Ree.

Der er betydelig forskel på prisniveau­et i de to forskellig­e sider af skabet på badevaerel­set.

Karsten vil altid gerne spare, hvor det er muligt. Han bruger primaert produkter fra Nivea, fordi de er billige og ’fine nok’, forklarer Janni Ree. Han har lidt forskellig­e cremer, og derudover er der en hylde med medicin, herunder blodfortyn­dende.

Selv har hun den ’dyre side’ af skabet bestående af maerkevare­r – primaert parfumer, makeup og cremer.

Hundene sover i den ene side af sengen, Janni ligger i revnen, og Karsten i den anden side

 ??  ?? Guldburet Janni Ree viser sit sovevaerel­se frem på Vedbaeklun­d, hvor hun bor sammen med Karsten Ree.
Guldburet Janni Ree viser sit sovevaerel­se frem på Vedbaeklun­d, hvor hun bor sammen med Karsten Ree.
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Karsten og Janni Ree vil føle sig trygge.
FOTO: ANTHON UNGER Karsten og Janni Ree vil føle sig trygge.
 ??  ??
 ??  ?? Den pragtfulde strandvejs­villa Vedbaeklun­d, hvor Janni og Karsten Ree bor sammen. Parret har hver deres side af sengen. Her har vi Jannis natbord med bogen ’Ildbarnet’ og en neglelak.
Den pragtfulde strandvejs­villa Vedbaeklun­d, hvor Janni og Karsten Ree bor sammen. Parret har hver deres side af sengen. Her har vi Jannis natbord med bogen ’Ildbarnet’ og en neglelak.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark