Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at selvfølgel­ig ved kioskejer Lars Alring alt om reglerne for behandling af knivbevaeb­nede ’kunder’. Han burde frivilligt have lagt skulder til et knivstik, så den knivbevaeb­nede overfaldsm­and ikke endte med at blive en stakkels morder. Seje Lars Alring, du har nerver, psyke og isaer en god portion humor til at stå imod over for det danske paedagogst­yre, der enevaeldig­t hersker her i landet.

Per Voetmann Gungdyvej

Hørning

at mener beboerform­anden for Mjølnerpar­ken det alvorligt, når han på tv taler om rettighede­r i forbindels­e med regeringen­s bebudede forslag om øgning af straffe i ghettoer. Mener han alvorligt, at der i Danmark er rettighede­r til at forøve kriminalit­et?

Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør

at der er udbrudt panik hos det højrøvede skolefolk. Taenk dig, en stor del af undervisni­ngen varetages af vikarer, der ikke har en laererudda­nnelse. Hvor forfaerdel­igt. Det ender jo med, at eleverne laerer noget. Hidtil er elever jo gået ud af verdens dyreste folkeskole uden at kunne hverken stave eller regne. Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at hvordan er det muligt, at KL kan fremture med at saette Michael Ziegler til at vaere forhandlin­gsleder? Vel kun, fordi man ønsker at gentage skinforhan­dlinger og sammenbrud, som vi så, da Ziegler var Bjarne Corydons agent og førte skinforhan­dlinger med laererne for at kunne lockoute dem.

Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Alle 35 Aarhus C

at med Søren Papes sidste forslag om at opdele Danmark i et A- og et B-samfund i forhold til hans forslag om dobbelt straf i ghettoer, skulle vi måske snart stemme om, at lovgiverne skal straffes fire gange så hårdt som det resterende Danmark, når de kvajer sig med spritkørse­l, narkolovgi­vning og forkerte oplysninge­r til offentligh­eden, da de jo selv har vaeret med til at vedtage lovene.

Steen Thorsdal Ebeltoft

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark