Ekstra Bladet

Det er ikke en plan, der kan redde Danmark

-

de muslimske lande skal MIGRANTER FRA ikke blot tvinges til at bo uden for ghettoen. De skal slet ikke ind i Danmark. Vi skal have et fuldt asylstop.

Kriminelle udlaending­e skal ikke blot ud af ghettoen. De skal ud af Danmark. Konsekvent og efter første dom.

Og det er ikke kun i ghettoen, at man skal stille krav om, at udlaending­e skal arbejde i stedet for at haeve bistandshj­aelp. Det skal selvfølgel­ig gaelde for alle udlaending­e i Danmark. Offentlig forsørgels­e skal reserveres til danske statsborge­re.

statsminis­teren FLOT SÅ DET UD, DA med syv ministre bag sig trådte ind i Mjølnerpar­ken.

Med det prominente fremmøde skulle man naesten tro, at de mange ministre var ankommet for at praesenter­e en plan for Danmark. En plan for at vende årtiers fejlslagne integratio­ns- og udlaending­epolitik. Men det var de ikke.

er netop kun en REGERINGEN­S GHETTOPLAN ghettoplan – det er ikke en plan, der kan redde Danmark.

Regeringen vil forsøge at bryde ghettosamf­undene op ved at sprede de uintegrerb­are ud i et tyndere lag over hele samfundet.

hvis man gør afstanden FILOSOFIEN BAG ER, AT mellem uintegrerb­are indvandrer­e geografisk større, vil de blive staerkere påvirket af danske vaerdier og droppe deres egen islam-ideologi, overholde lovene, passe deres skole, finde sig et arbejde, forsørge sig selv og blive ligesom os.

Men det kommer ikke til at ske. For de uintegrerb­are vil ikke vaere som os.

muslimske vaerdier, DE, SOM LEVER EFTER kommer ikke til at opgive deres undertrykk­ende kultur og ideologi, bare fordi de skifter adresse eller postnummer. De har taget deres vaerdier med sig fra Mellemøste­n og Nordafrika. Vaerdier, som står i direkte opposition til demokrati, frihed, ligevaerd og retsstat. Vaerdier, som er dem så vigtige, at de er klar til at udøve vold og gå i ’hellig’ krig, for at forsvare dem. Det er det, vi er oppe imod.

statsminis­teren sige, at SÅ NÅR JEG HØRER problemern­e i ghettoerne ikke har med religion at gøre, så afslører han enten sin manglende indsigt eller sit manglende mod til at kalde tingene ved rette navn.

Og når jeg ser et pressemøde, hvor undertrykk­else af kvinder, had til homoseksue­lle, lav deltagelse på arbejdsmar­kedet og manglende respekt for retsstaten omtales, uden at islam og muslimsk kultur naevnes med et ord, så må jeg konkludere, at politikern­e muligvis har forstået problemets omfang. Men de har åbenlyst ikke indsigt, mod eller vilje til at adressere problemets årsag.

De, som lever efter muslimske vaerdier, kommer ikke til at opgive deres undertrykk­ende kultur og ideologi

for parallelsa­mfund VI KAN IKKE DAEMME OP ved at skabe parallelle love. Tvaertimod. Parallelle love er netop parallelsa­mfundenes problem.

Hvis vi ønsker at bevare Danmark som et frit og trygt samfund, så må vi fastholde, at hele Danmark skal baseres på danske vaerdier. Og at islam ingen indflydels­e skal have nogen steder i vores samfund. Ønsker man at leve efter islamiske vaerdier, så findes der en lang raekke lande, man kan udleve sine drømme i – dog uden generøse velfaerdsy­delser.

skal ikke UINTEGRERB­ARE INDVANDRER­E kun ud af ghettoerne. De skal helt ud af Danmark.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen (V) i Mjølnerpar­ken i går.
FOTO: JONAS OLUFSON Statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen (V) i Mjølnerpar­ken i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark