Ekstra Bladet

MOR HØRTE SØN FÅ TAESK

Mor og søster til offer har vidnet i sag om to unge hjemløse, der ifølge tiltalen blev tilbagehol­dt mod deres vilje i ti timer og slået og sparket

- LAURA HELLENSBER­G lah@eb.dk

– Jeg ringer til min yngste søn for at finde ud af, hvad der sker ... hvorfor han skal låne de penge, fortalte moderen i retten.

Derefter fulgte der ifølge offerets søster omkring 20-40 opkald mellem moderen og søsteren og kidnappere­n i de ti timer, som de hjemløse, Lotte Bugge og Dennis Broløse, ifølge anklageskr­iftet blev tilbagehol­dt i.

På optagelser afspillet i retten kan man høre, at Dennis ringede og graedende fortalte, at han havde brug for hjaelp til at skaffe pengene.

Modtog billeder

Søsteren og moderen fik under de mange samtaler med kidnappern­e sendt billeder af Dennis, som tydeligt viste, at han var blevet slået, forklarede de i retten.

– Han lyder meget aggressiv (kidnappere­n i telefonen, red.), og han skal bare have de penge. I løbet af aftenen sender han et billede, hvor jeg kan se, at Dennis har fået nogle slag i hovedet. Jeg skal bare skaffe de penge, ellers ender det vaerst muligt, fortalte søsteren

De valgte derfor at kontakte politiet, som instruered­e søsteren i, hvordan hun skulle holde kidnappern­e hen, mens politiet prøvede at finde frem til de to ofre.

– Jeg siger til dem (kidnappern­e red.), at jeg prøver at skaffe pengene, men det er svaert i løbet af aftenen og natten, fortalte søsteren.

En af kidnappern­e blev ifølge søsteren utålmodig på et tidspunkt under telefonsam­talerne og fortalte søsteren og moderen, hvor pengene skulle afleveres.

– De fortaeller os, at det ender vaerst muligt for min bror, hvis de ikke snart får pengene, sagde hun.

Hun fortaeller, at hun i løbet af samtalen hørte, at hendes bror fik slag, og at hans kaereste på et tidspunkt skreg.

De fem tiltalte naegter sig skyldige i anklagerne.

Retten på Frederiksb­erg har afsat fem dage til retssagen, hvor dommen ventes 5. april.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Kaerestepa­rret Dennis Broløse og Lotte Bugge skal selv vidne som ofre i retten i dag. De har tidligere fortalt i Ekstra Bladet om, hvor bange de var.
FOTO: ANTHON UNGER Kaerestepa­rret Dennis Broløse og Lotte Bugge skal selv vidne som ofre i retten i dag. De har tidligere fortalt i Ekstra Bladet om, hvor bange de var.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark