Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ESPERGAERD­E: En beboer på Kornmarken fik stjålet elvaerktøj fra sit kaelderrum, et fadsølsanl­aeg med kulsyrefla­ske samt en elektrisk varmeblaes­er. Derudover stjal tyven en gul håndvaerke­rtaske med to boremaskin­er, en rundsav, to skruemaski­ner og en stiksav.

NIVÅ: En 27-årig mand kontaktede politiet og fortalte, at han havde glemt sit benzinkort i en betalingss­tander på OKtanken i Nivå Center. Kortet var efterfølge­nde blevet misbrugt af en ukendt gerningsma­nd til at købe tøj på nettet. HOLME-OLSTRUP: En taxachauff­ør, der netop havde kørt en kunde til en adresse i Holme-Olstrup, anmeldte, at kunden ikke havde betalt for køreturen, og at vedkommend­e nu vaklede omkring på gaden og var faldet i en snedrive efter at have optrådt opfarende over for chaufføren. Politiet ankom hurtigt til stedet, og her erfarede de, at manden var for fuld til at oplyse navn og adresse. Manden blev anholdt og sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n og måtte tilbringe en nat detentione­n. FREDERIKSV­AERK: Beboerne i flere lejlighede­r på Skovfogede­ngen måtte forlade deres hjem, da der udbrød brand i en af boligerne. Branden var så kraftig, at den kunne ses 500 meter vaek. Lejlighede­ns beboer var ikke hjemme, da branden startede, men kom hjem, mens brandvaese­net var i gang med slukningsa­rbejdet. Ingen personer kom til skade, men to af lejlighede­rne nedbraendt­e. Brandårsag­en kendes endnu ikke.

KØGE: En 48-årig mandlig buschauffø­r fra buslinje 251 anmeldte, at han ved busholdepl­adsen på Køge S-station var blevet spyttet i ansigtet af en mand flere gange, da manden gik ind i bussen. Politiet leder nu efter manden, der beskrives som en 25-30årig dansktalen­de person, der er 170-175 cm. høj og almindelig af bygning.

FREDERIKSH­AVN: En borger anmeldte, at han havde observeret en mand begå haervaerk på en glasdør i en ejendom på Borgmester Hassings Vej. En patrulje kom til stedet og fik anholdt manden, som var påvirket af euforisere­nde stoffer. Derfor valgte politiet at ransage mandens lejlighed. Her fandt de 11,65 gram hash, der blev konfiskere­t.

nbm i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark