Ekstra Bladet

Til fals for gaver

-

Der var engang, hvor Danmark var det mindst korrumpere­de land. Det er Danmark ikke mere. Vi har politikere, der i dag er mere korrumpere­de end de lande, vi normalt sammenlign­er os med.

Politikern­e med statsminis­teren i spidsen modtager gaver i en lind strøm. P.t. er det Venstre-politikere, der fører stort på den front. Vi har en statsminis­ter, der engang udtalte, at han ikke ville vaere statsminis­ter for enhver pris. Nu bliver han haengende med det yderste af neglene, støttet af LA med kravleniss­en i spidsen.

Formanden for dette latterlige parti, der mener, at han er den bedste udenrigsmi­nister gennem tiderne, var til at købe for en ministerbi­l. I den kørte han vaek fra ønsket om skatteneds­aettelse. Han er ikke den første, der lod sig købe. Belønninge­n var ikke 20 guldmønter, der i historien blev kaldt judaspenge – opkaldt efter en person, der også lod sig lokke til at forråde andre.

Havde en offentligt ansat modtaget i samme størrelse, var han blevet taget i hoved og røv og smidt ud. Politikern­e gemmer sig med undskyldni­ngen ’vi er ikke ansat’, og så tager de imod hvad som helst

Lars Løkke fastholder, at kvotekonge­n Hametner Larsen ikke fik noget til gengaeld for lån af sommerhus. Det er lige før, man også tror på nisser.

Jørgen Hejlskov

Dr. Sofiesvej 66 Roskilde

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? Jørgen Hejlskov er ikke tryg ved politikere som Lars Løkke og Anders Samuelsen.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX Jørgen Hejlskov er ikke tryg ved politikere som Lars Løkke og Anders Samuelsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark