Ekstra Bladet

Falktofts mange skidtspand­e

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Metroxpres­s

Falktofts vel nok bedst kendte vendetta gik ud over Metroxpres­s, der bl.a. blev kaldt ’hamstergul­vtaeppe’. Det kulminered­e med en meget omtalt busreklame, hvor Falktoft og hans medvaert Esben Bjerre fik trykt teksten ’#metroxpres­serikkeena­vis’.

Henrik Qvortrup

Da Se og Hørs tidligere chefredakt­ør blev afsløret i at have købt sig til kendte personers kreditkort­oplysninge­r, var Falktoft hurtig til at gnide salt i såret. ’Man må ikke traede på folk, der ligger ned, men i dette tilfaelde gør jeg en saglig undtagelse’, skrev han bl.a. på Facebook. Anders Lund Madsen

Da Peter Falktofts tv-kollega Anders Lund Madsen formastede sig til at saette spørgsmåls­tegn ved, hvor genialt tv-konceptet ’Monte Carlo elsker Jylland’ var, fik han følgende ord med på vejen fra Falktoft: ’Du er en latterlig gammel mand’.

Tom Jensen

Da Berlingske­s chefredakt­ør forsøgte at forsvare beslutning­en om at udgive en børneavis, var Falktoft mildt sagt skeptisk. Han satte trumf på sin argumentat­ion ved at haevde, at der er flere, der laeser hans tweets, end der er personer der laeser Berlingske.

Mathias Boe

I 2013 ragede Falktoft uklar med badmintons­pilleren Mathias Boe, der havde sat spørgsmåls­tegn ved Falktofts bokse-ekspertise. Boe blev beordret til at ’fucke ud af Falktofts feed’, og da det ikke gik hurtigt nok, fik han øgenavne ’fjerfjols’ og ’fjerhat’ kastet i nakken.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Vaeldig kaek vaert
Radiovaert­en Peter Falktoft fryder sig over mediearbej­deres ulykke og skryder med at vaere uden empati.
FOTO: ALL OVER PRESS Vaeldig kaek vaert Radiovaert­en Peter Falktoft fryder sig over mediearbej­deres ulykke og skryder med at vaere uden empati.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark