Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 20/3-19/4

Du har fokus på selvudvikl­ing, men også på ting der vedrører vaekst i det hele taget. Det kan vaere personlig vaekst, som selvudvikl­ing altid medfører. Men det drejer sig også om, at du kan kigge på, hvordan du bedst bruger dine ressourcer og penge i det hele taget.

LØVEN 22/7-22/8

Der kan vaere arv til gode fra en fjern slaegtning eller en fjern fortid. Den slags kan jo af og til udløse konflikter og skaenderie­r, men ikke i det her tilfaelde. Hvis du har arv til gode, tilhører pengene indiskutab­elt dig. Du kan også have held til, at lave en god handel i dag.

SKYTTEN 20/3-19/4

Du fylder mindre i billedet end du plejer. Du må huske på, at det har man også lov til. Du kan med fordel holde dig i ro hjemme, så meget du nu kan, ingen grund til stress. Hjemme kan du måske isaer glaede dig over en aften foran tv’et, vaere “offline” i dit eget selskab.

TYREN 20/4-20/5

Kaerlighed­en er under lup, og dine følelser forstørres let. Du zoomer ind på kaerlighed­en, og kan måske isaer kigge godt efter i dit netvaerk, eller blandt vennerne, hvis du ikke er i forhold. Er du i parforhold kan du vaere åben, og snakke frit om dine følelser i dag.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Du snakker om ting du gerne vil i dag, ting du bare må prøve. Andre kan måske opfatte det du siger som luftkastel­ler. Men hvad gør det? Du spaender buen hårdt for, og du vil gerne tage flere chancer end normalt. Kast dig ud i det, bare en lille smule. Det kan ikke skade.

STENBUKKEN 20/3-19/4

Du vil nyde at skulle ud til en stor sammenkoms­t med mange mennesker denne fredag aften. Her vil du kunne boltre dig som en fisk i vand, og komme i snak med mange forskellig­e slags mennesker, som vil kunne fremme dine personlige interesser.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Job og målsaetnin­g fylder meget i billedet i dag. Det er ikke sikkert, at dit daglige rugbrødsar­bejde kan opfylde alle dine drømme. Så søg gerne udfordring­er i din fritid. Ellers er det netop nu, du skal tale med din chef om muligheder­ne for mere at rive i, af faglig art.

VAEGTEN 23/9-22/10

Du har fokus på dine vaerdier i dag. Har du tid og penge til det du gerne vil? Arbejder du for lidt, eller for meget? Har du penge nok? Tid er penge. Men tid er også penge vaerd. Det er et spørgsmål om du skal arbejde mere eller mindre. Valget er dit. Hvad vaegter du højest.

VANDBAERER­EN 20/3-19/4

Du finder den røde tråd, med hensyn til hvor du gerne vil hen, og hvem du vil kommuniker­e med omkring dette. Du er god til at vaelge mennesker som vil dig dit bedste, og som kan se dit potentiale. Omvendt ser du også potentiale­t i andre, og vil også dem deres bedste.

KREBSEN 21/6-21/7

Du er til kreativ bogføring i dag. De ressourcer og reserver du har tilovers, forvalter du på en måde, hvor du måske springer over hvor gaerdet er lavest, så der også bliver tid til sjov. Du vil have dig én på opleveren, og bruger gerne penge. Bogføringe­n bliver måske FOR kreativ.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du kan i den grad få givet dine ønsker ekstra kul i dag. Isaer hvis du rent fysisk vil udfordre dig selv. Har du altid gået og ønsket dig, at få afprøvet det ekstreme? Syng med på “Tag mig op i den tynde luft, dér hvor man svaeve”, det er dagens tema ifølge stjernerne og Gasolin.

FISKENE 20/3-19/4

Kaerlighed og rejser er inde i billedet i dag. Måske drømmer du om at rejse vaek fra det hele? Med én du godt kan lide? Ellers kan du måske møde den store kaerlighed i det store udland. Du vil til sydligere himmelstrø­g og dufte fremmede krydderier.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark