Ekstra Bladet

KURS MOD TOPPEN

Til trods for frostgrade­rne i Farum var der masser af taending på de to mandskaber fra første fløjt i aftes

-

FC Nordsjaell­and sikrede sig i aftes en meget vigtig sejr på 3-1 over Silkeborg i Superligae­n.

Kampen var spaendende helt frem til det 70. minut, men sådan burde det ikke have vaeret, mener Mikkel Rygaard.

– Jeg har aldrig vaeret med til sådan en vild kamp. Det burde ikke have vaeret spaendende i dag. Vi burde have ført naesten 6-1. Jeg synes, at vi har et utal af chancer, siger midtbanesp­illeren.

Dum udvisning

Et afgørende moment i kampen udspillede sig med godt 20 minutter igen, da Silkeborg-målmanden Thomas Nørgaard fik et rødt kort for at tage med haender uden for straffespa­rksfeltet.

Det var udslagsgiv­ende, da der på det tidspunkt stod 1-1, mener hovedperso­nen selv.

– Da han stikker hånden ned i lommen, er jeg nok klar over, at han finder det røde kort frem. Det var udslagsgiv­ende, og 11 mod 10 er sjaeldent godt og specielt ikke her. De skabte mange chancer efterfølge­nde, konstatere­r Thomas Nørgaard.

Det efterfølge­nde frispark endte med et kontrovers­ielt mål, da Nicklas Strunck Jakobsen scorede til 2-1.

Her protestere­de mange Silkeborg-spillere, men Ernest Asante fra FC Nordsjaell­and er ikke i tvivl om kendelsen:

– Jeg synes, at bolden var inde, men det kan vaere, at andre folk har en anden holdning.

Ernest Asante var selv manden bag 1-0 målet for FC Nordsjaell­and, og han er rigtig glad for sin egen praestatio­n på banen, hvor han i løbet af kampen kom frem til mange store chancer.

– Jeg er rigtig glad for at score i dag – for det er laenge siden, jeg sidst har scoret. Jeg har spillet godt i denne saeson, og vi spiller rigtig godt alle sammen, fastslår han.

En vigtig sejr

Resultatet var vigtigt for hjemmehold­et, der har ambitioner om at spille med i toppen.

– Sejren betyder rigtig meget, da vi gerne vil haegte os på FC Midtjyllan­d og Brøndby, siger Mikkel Rygaard.

FC Nordsjaell­and er placeret på tredjeplad­sen med 46 point, mens Silkeborg må tage til takke med en niendeplad­s og 27 point.

 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? FC Nordsjaell­ands Ernest Asante har scoret til 1-0 og jubler med Magnus Kofod Andersen og Mikkel Damsgaard. En fejl af målmand Thomas Nørgaard blev dyr for Silkeborg.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX FC Nordsjaell­ands Ernest Asante har scoret til 1-0 og jubler med Magnus Kofod Andersen og Mikkel Damsgaard. En fejl af målmand Thomas Nørgaard blev dyr for Silkeborg.
 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? Silkeborgs Magnus Mattsson forsøgte at holde tungen lige i munden i naerkampen mod FC Nordsjaell­ands Magnus Kofod Andersen.
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX Silkeborgs Magnus Mattsson forsøgte at holde tungen lige i munden i naerkampen mod FC Nordsjaell­ands Magnus Kofod Andersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark