Ekstra Bladet

Vi fik en grim sejr

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Den blev ikke storslået spil, men det blev intenst og med masser af energi hos aktørerne på banen. Det blev et opgør, hvor Brøndby kom på omgangshøj­de med FC Midtjyllan­d og susede forbi til førsteplad­sen.

– Det blev en grim kamp, men det var tre fortjente point, vi tog med hjem. Det her var en rigtig mandfolkep­raestation, mente Christian Nørgaard, da han talte med TV 3 Sport efter opgøret.

Brøndby fik en fortjent sejr på scoring fra Kasper Fisker, der scorede saesonens første mål efter et langt tilløb.

Den tidligere Randersspi­ller var ude og inde af holdet i efteråret. Her i foråret har han vaeret en markant profil, hvor specielt samspillet med Simon Tibbling, Christian Nørgaard og kreatøren Hany Mukhtar har vaeret enestående.

– Jeg har spillet topkampe i 2. og 1. division. Det var super at spille en topkamp i Superligae­n, siger Kasper Fisker, der ikke undlod at takke Hany Mukhtar for det fremragend­e forarbejde.

Jeg rev for meget

Erik Sviatchenk­o aergrede sig over at tabe saesonens første kamp på hjemmebane efter ti sejre og én uafgjort.

Men han havde en lille aktie i, at midtjydern­e ikke fik point. For efter blot 44 sekunder hev han Anthony Jung i trøjen, da FC Midtjyllan­d scorede efter hjørnespar­k, men målet blev korrekt underkendt.

– Den var god nok. Jeg rev ham for meget i trøjen i den situation, erkendte Erik Sviatchenk­o over for TV 3 Sport efter kampen. 0-1

Det her var en rigtig mandfolkep­raestation

Karakterer

Frederik Ronnøw ................

5 Johan Larsson ....................

4 Hjortur Hermansson ...........

4 Benedikt Rocker .................

4 Anthony Jung ...................... 3 Kasper Fisker (75) .............. 5 Christian Nørgaard ............ 4 Simon Tibbling (90) .......... 5 Jan Kliment (84) ................ 3 Hany Mukhtar ..................... 5 Teemu Pukki ...................... 4 (90) Filip Blazek ................. - (84) Kamil Wilczek ............. - (75) Lasse V. Christense­n ... Gennemsnit .................... 4.2

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark