Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at så fik kvinderne endnu en sejr, måske en af de små, men alligevel. ’Vild med dans’ har fået Christiane Schaumburg-Müller, der nu skal vaere makker sammen med Sarah Grünewald. Et danseprogr­am, hvor der er par, som møder hinanden (mand-kvinde). Hvordan vil de introducer­e programmet, hvor vaerterne danser sammen, kan man det nu?

Kunne man forestille sig, at der blev valgt to maend til ’vaertinder’, eller at danserne bliver af samme køn. Pas på, TV2. I mister mange seere, hvis I fortsaette­r i det spor. Steen Flemming Jørgensen Vester Søgade 78 København

at aldrig i mit lange liv har jeg oplevet så ringe en regering. Tager man hver enkelt minister, er det ikke alene den manglende erfaring, men naivitet i en sådan grad, at flere ministre har lagt sig udmed embedsstan­den og foretager dedikerede ulovlighed­er. Når de så bliver opdaget, giver de embedsstan­den skylden. Det vaerste er, at de ministre, der har lagt sig ud med personalet, nu med udflytning­splanerne slipper for de dygtigste medarbejde­re og kan fortsaette deres svigagtigh­eder og dermed svaekke demokratie­t. Hvad er så årsagen til, at vi har den regering? Rigtigt gaettet, Dansk Folkeparti. Jeppe Jeppesen Skovvejen 17

Samsø

at de unge – som hele tiden bliver tudet ørerne fulde med, at de ikke må drikke og ikke ryge – selvfølgel­ig bliver traette af alle de forbud. Og derfor tager de piller, for piller lugter ikke, det gør cigaretter og sprut.

Nej, giv de unge lov til at ryge og drikke med måde, så stopper alt det pille-pjat.

Jens Thygesen Søndervang­en 48 Aarhus S

at man måske skulle overveje højere straf til Søren Papes mand for den spirituskø­rsel, han praestered­e. Det må absolut vaere dobbelt straf, når man som aegtefaell­e til landets justitsmin­ister laver den slags ting.

Så lad det vaere efter samme regler, som han vil indføre med det tåbelige forslag om højere straffe i det, som han kalder ’ghetto’.

Jan Holm

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark