Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 20/3-19/4

Kaerlighed eller andet der vedrører parforhold eller dine naermeste relationer, er på tapetet i dag. Du kan isaer regne med, at du kan få plads til at tale om dine store følelser for et andet menneske. Men husk at ingen er tankelaese­re, så sig det højt, og vaer gerne aerlig.

LØVEN 22/7-22/8

Du er på farten i dag, og kan nemt komme i snak med folk, hvor du kommer frem. Der vil vaere mange ting at snakke om, men i den lette genre, måske det vi på moderne dansk kalder smalltalk. Du vil også kunne multitaske, endnu et nyt dansk ord. Hold tungen lige i munden.

SKYTTEN 20/3-19/4

Du har i den grad muligheden for i dag, at danne nye kontakter i din tilvaerels­e. Gerne kontakter hvor I gensidigt kan traekke på hinandens kvaliteter og evner. Det vil ikke vaere kontakter du kommer privat sammen med, men mere kontakter, indenfor profession­el sfaere.

TYREN 20/4-20/5

Du kan få en harmonisk dag på dit arbejde, hvor der kommer styr på alle ender og kanter på en sag. Du har øje for hvordan alle kan blive hørt, og hvordan der bliver plads til alle kan trives med deres forskellig­e opfattelse­r. Du har situations­fornemmels­en helt på plads.

JOMFRUEN 23/8-22/9

God mad, måske wellness og afslapning er lige dig i dag. Du kan forkaele dig selv med ting du holder af at gøre. Du kan med fordel bruge lidt penge på dig selv, for at komme i balance, og maerke vaerdien af, at have god tid til dig selv. Skal du arbejde, så hold tidligt fri.

STENBUKKEN 20/3-19/4

Hvis du står og skal op til eksamen, køreprøve eller har andre store bump på vejen, du skal henover, vil du i dag kunne overbevise med din charme. Det vil nok mere vaere et spørgsmål om dit vindende vaesen, end at du er helt velforbere­dt, hvad du ellers plejer at vaere.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Idag kan du vaere kreativ, og du kan måske naesten lege dig igennem dine udfordring­er. Der vil måske vaere nogle der mener du kommer for let til tingene. At du måske ligefrem praler. Men du kan jo bare opfordre dem til at gøre det samme. Slå dig løs og nyd det i fulde drag.

VAEGTEN 23/9-22/10

Der er ikke mange der kan nå alt dét, du kan nå i dag. Du kridter skoene fra morgenstun­den af, står ud af sengen veludhvile­t og i fuld vigør. Du vil sikkert føle dig mere sund og rask end ellers, og hvis der endelig er skavanker, vil de ikke optage dine tanker ret meget.

VANDBAERER­EN 20/3-19/4

Spørgsmål vedrørende hvad der er rigtigt og forkert, ret og rimeligt, optager din opmaerksom­hed i dag. Disse spørgsmål optager dig nu altid som vandmand, men i dag vil det naermest omhandle lov og ret, eller måske filosofisk­e spørgsmål om godt og ondt.

KREBSEN 21/6-21/7

Du er isaer optaget af at købe et par ting, som kan forskønne din bolig. Som krebs er du lidt af en samler. Men måske er der noget du alligevel mangler? To udgør jo et par, og måske finder du makkeren til en ting du allerede ejer, et kaert eje, som nu endelig får kaerkommen­t selskab.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Balance og indre ro er på tapetet i dag. Du skal helst ikke udsaette dig selv for stress. Du traenger til at komme helt ned i gear, og du kan med fordel tillade dig at søge ind i en indre verden. Om du gør det bedst i biografmør­ket, eller hjemme, det er helt op til dig selv.

FISKENE 20/3-19/4

Du vil i dag muligvis taenke over, hvordan du mon bliver opfattet af andre. Du vil gerne have de opfatter dig på en helt bestemt måde. Helst som et retfaerdig­t menneske, der fordeler sol og vind lige. Men det kan vaere svaert altid at vinde popularite­tskonkurre­ncer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark