Ekstra Bladet

BO OVER SKYERNE

-

Teide ligger midt på Tenerife, og hvis du har egen bil, vil du kunne nå dertil på et par timer. Ønsker du at udforske området med mere end blot et hurtigt besøg, så er en oplagt mulighed at bo i nogle af de idylliske bjerg-landsbyer taet på. En af de mest charmerend­e, der samtidigt kan bryste sig af at vaere en af Spaniens højest beliggende, er Vilaflor. Den ligger 1400 meter over havets overflade og har knap 2000 indbyggere. Her vågner du bogstaveli­gt over skyerne i den rene tynde luft.

VILAFLOR HAR FLERE

hoteller og restaurant­er og ligger perfekt 26 kilometer syd fra Teide. Her går en offentlig bus, 342, til Teides nationalpa­rk hver morgen, og den returnerer sen eftermidda­g. Byen er med sine små, snoede gader, torv og kirke også en oplagt destinatio­n, hvis man bare ønsker at komme vaek fra de store charterste­der. Der er også adskillige vandreture, man kan tage rundt i området, og der er sågar en stor lokal vinprodukt­ion, hvor du kan besøge vingårdene og få en smagsprøve.

BYEN LIGGER

23 kilometer fra Tenerifes sydlige lufthavn. Hvis du tager en taxa, skal du regne med at betale omkring 30 euro. Du kan også tage offentlig transport.

Her skal du først tage bussen og så videre derfra. til Los Cristianos

 ??  ?? Hvis du vil opleve Teide, kan det varmt anbefales at bo i en af de små landsbyer taet på som Vilaflor, hvor du bogstaveli­g talt vågner over skyerne.
Hvis du vil opleve Teide, kan det varmt anbefales at bo i en af de små landsbyer taet på som Vilaflor, hvor du bogstaveli­g talt vågner over skyerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark