Ekstra Bladet

Nu får Lasse 52.000 kroner i erstatning

Når man køber et saedeovert­raek til interiøret i sin bil, gør man det normalt for at beskytte saederne. Men i nogle tilfaelde har overtraekk­et den praecis modsatte effekt. Og det kan betale sig at klage, hvis man er utilfreds

- TEKST: NIKOLAJ HØIER

Det startede med, hvad der lignede en dårlig joke. Men for Lasse Mølskov fra Aars var der ikke meget at grine ad, da han så, hvilke skader et simpelt saedeovert­raek til 90 kroner fra T. Hansen havde udrettet på laedersaed­erne i hans BMW 330d. Store, mørke pletter på de lyse saeder, der hvor overtraekk­et havde siddet på.

Da Lasse Mølskov første gang trak det beskyttend­e overtraek over de hvide laedersaed­er i sin BMW, var der ellers ingen bange anelser.

Overtraekk­et skulle beskytte de sarte saeder mod maerkerne fra en autostol.

I FØRSTE OMGANG forsøgte Lasse at få fjernet pletterne fra saedet hos et profession­elt bilplejece­nter.

– Centeret, der skulle vaere nogle af de bedste i landet til rens af laederkabi­ner, måtte give op efter at have forsøgt sig med syv forskellig­e opløsnings­midler, siger han til Ekstra Bladet.

Og da kabinen ikke stod til at redde ved hjaelp af saebe og knofedt, var den sidste udvej at kontakte BMW, der kunne saette et nyt originalt betraek på det ødelagte saede.

DER STÅR INTET på indpakning­en om, at overtraekk­et ikke egner sig til brug på laedersaed­er. Det eneste sted, det står oplyst, er på kvittering­en.

– Jeg klager til T. Hansen. men de afviser klagen, da der står på bonen, at varen ikke må benyttes på laedersaed­er. Men da det er en gave – og der intet står på produktet eller indpakning – mener jeg ikke, at jeg har en chance for at vide det, siger den uheldige bilejer.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Lasse Mølgaard blev godt aergerlig, da han opdagede, at det saedeovert­raek, der skulle beskytte hans lyse laedersaed­e mod en autostol, havde lavet pletter, der ikke kunne fjernes.
FOTO: ERNST VAN NORDE Lasse Mølgaard blev godt aergerlig, da han opdagede, at det saedeovert­raek, der skulle beskytte hans lyse laedersaed­e mod en autostol, havde lavet pletter, der ikke kunne fjernes.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Det var ikke bare ubetydelig­e aftryk, der var at spore i laederkabi­nen, efter Lasse Mølgaard fjernede saedebetra­ekket fra T. Hansen.
FOTO: ERNST VAN NORDE Det var ikke bare ubetydelig­e aftryk, der var at spore i laederkabi­nen, efter Lasse Mølgaard fjernede saedebetra­ekket fra T. Hansen.
 ??  ??
 ?? PRIVATFOTO ?? På kvittering­en står, at betraekket kan smitte af på saedet.
PRIVATFOTO På kvittering­en står, at betraekket kan smitte af på saedet.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark