Ekstra Bladet

Hvad er daxit?

-

management er et sprog skabt til politikere og liberalist­er, der i positive vendinger camouflere­r, hvad deres lyssky handlinger drejer sig om.

Eksempel: Når en regering laver reformer, betyder det nedskaerin­ger i den offentlige sektor. Og når man vil øge antallet af arbejdspar­ate for beskaeftig­elsens skyld, betyder det, at man øger arbejdsløs­heden for derved at trykke lønningern­e.

At skaere ned i velfaerden for velfaerden­s skyld er at saette udviklinge­n i Danmark 30 år tilbage.

Når partier påstår, at de går ind i EU for at demokratis­ere eller gøre EU mere grøn, så er sandheden, at et Europa-parlaments­medsom lem ikke må stille forslag. Da de udmaerket kender reglerne, hvad er så årsagen til at de stiller op? Million-lønnen!

At anvende et ord som ’daxit’ er at camouflere Folkebevae­gelsens formål: Ud af EU!

Mellem 9. januar og 1. marts har jeg spurgt 23 mennesker: ’Går du ind for daxit?’ Samtlige 23 svarede: ’Hvad er det?’.

I en situation, hvor Folkebevae­gelsen bliver presset af Enhedslist­en, er det vigtigt at komme med klare budskaber; budskaber, som vi, der skal udføre benarbejde­t, tror på, hvis et godt resultat ønskes.

Kaere venner i Folkebevae­gelsen mod EU’s hovedbesty­relse og på landskonNe­w toret: Hvad betyder mest for jer: En staedig brug af et ord, som ikke eksisterer, og som ingen forstår, eller brugen af Folkebevae­gelsens idegrundla­g, ’Ud af EU’, alle forstår, og som giver et godt Europa-parlaments­valg?

Anders Liljensøe Højrupvej 43 Glamsbjerg

 ?? FOTO: FREDERICK FLORIN/RITZAU SCANPIX ?? Når de politiske partier påstår, at de går ind i EU for at demokratis­ere eller gøre EU mere grøn, skal man tage det med et gran salt.
FOTO: FREDERICK FLORIN/RITZAU SCANPIX Når de politiske partier påstår, at de går ind i EU for at demokratis­ere eller gøre EU mere grøn, skal man tage det med et gran salt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark