Ekstra Bladet

AGF-traener: Nu handler det om at undgå nedrykning

-

AGF led forårets første nederlag, da De Hvide slap Federico Santander i slutfasen, så angriberen fra Paraguay kunne afgøre det taette opgør mod FCK.

Det er så anden kamp i traek, hvor AGF lukker afgørende mål ind i slutfasen af en kamp.

I stedet for en sejr over AC Horsens og uafgjort mod FC København og en pointhøst på 28 point med mesterskab­s-slutspille­t inden for raekkevidd­e, så er det mål ikke laengere i spil.

Der skal hentes point

Det er klart defineret. Vi ved, hvad vi skal nu. Vi skal nu hente så mange point så muligt i de to sidste kampe, så vi får stor afstand til bunden som muligt, sagde AGF-traeneren. Som Superligae­n tegner sig lige nu, så bliver nedrykning­sslutspill­et en drilsk affaere, hvor den ene gruppe kommer til at have to hold meget få point, mens den anden gruppe vil vaere langt mere lige, da der kun vil vaere et hold, der ligger håbløst i bunden.

Skal hente mange point

David Nielsen er bevidst om, at den bundkamp giver mulighed for at spekulere i at ende i den gruppe med den klare bund.

Det er muligt at andre klubber kan spekulere lidt i det, men for os er det ikke aktuelt i vores position. Vi skal hente alle de point, vi kan, og så må vi se, hvor det bringer os hen, sagde David Nielsen, der måtte se sin centerform­ed svarer Daniel A. Pedersen kikse sin duel mod Federico Santander, da kampen blev afgjort.

Det er så uheldigt, som det kan vaere. Bolden tager et skaevt opspring og rammer ham i hovedet, sukkede AGF-traeneren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark