Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 20/3-19/4

Du har energi i dag, og ikke ti vilde heste kan holde dig på plads eller i skak. Folk vil måske tilmed komme i konflikt med dig, hvis de alligevel gør forsøget. Du ved hvor du vil hen i dag, og går ikke af vejen for en rask lille ballade, hvis du til gengaeld kan få din vilje.

LØVEN 22/7-22/8

I dag kan det vaere, at du uden at taenke ret meget, pakker tasken eller bare en tandbørste, og sender et postkort hjem til dine naermeste, som du glemte at sige farvel til i farten. Bare sådan, at de ved det. Eller noget i den stil, hvor det ikke er sikkert, at alle finder det helt i orden.

SKYTTEN 20/3-19/4

Du kunne bruge dagen til, at tage på speed-date. Du er i et hjørne, hvor der skal ske noget. Gerne noget, der i den grad er udover det saedvanlig­e, og noget hvor man udfordrer dagligdage­ns tryghed. Hvor man populaert sagt bevaeger sig ud af ”komfort-zonen”. Lykke til.

TYREN 20/4-20/5

I dag kan du føle en indre uro eller rastløshed, det er ikke mandag i slow motion for dig. Du vil have der skal ske noget. Sløvhed praeger ellers på mange måder tit mandag morgen, men du maerker, at tiden er inde for dig, til at handle , og det vil vaere uventet for mange.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Du er ikke sådan at blive klog på, for dine omgivelser i dag, men du ved hvor du selv vil hen med tingene. Du tager initiativ, og saetter selv dagsordene­n. Eller det vil sige, kun til en vis graense, du må acceptere, at der er ting du skal svare på, når det kommer til familien.

STENBUKKEN 20/3-19/4

Hvis du traenger til ombygning i dit hjem, eller andre ting, der kraever en fysisk indsats, vedrørende din bolig, vil i dag vaere en god dag, at tage fat. Men vaer opmaerksom på elektriske installati­oner, er du ikke kyndig ud i denne afdeling, så ring hellere trygt til elektriker­en.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Der er knald på dine fritidsint­eresser i dag, hvor du isaer vil skulle passe lidt på dig selv, hvis du dyrker sport. Det er ikke en dag, hvor du kan lade vaere med at bevaege dig, og du skal ikke holde dig indendøre, det er ikke er opfordring­en, men vaer opmaerksom alligevel.

VAEGTEN 23/9-22/10

Kaerlighed­en er altid uforudsige­lig, men i dag vil den snige sig ind på dig, når du mindst venter det. Du er ellers af natur, en person som forventer kaerlighed, og du bliver glad for romantiske overraskel­ser. Men idag vil det vaere overrumple­nde for dig, selv efter din målestok.

VANDBAERER­EN 20/3-19/4

Hvis du benytter offentlig transport, må du ikke vaere overrasket, hvis denne ikke kører som den plejer. Heller ikke hvis du kører bil, det er en dag, hvor den slags ikke går helt efter planen. Dobbelttje­k også hellere om, den email du sendte, nu også kom frem. Fat mod og vaer rolig.

KREBSEN 21/6-21/7

Der kan komme uforudsete forhindrin­ger i dag, når det kommer til alt der hører under målsaetnin­g. Det er ikke sådan, at du ikke har mod på, at overkomme udfordring­erne, men du skal vaere klar over, at det ikke går helt efter planen. Har du det in mente, så går det hele.

SKORPIONEN 23/10-21/11

En dag på jobbet truer. Du laeste rigtigt, der står truer. Man kan sige, at det er en vending vi alle anvender meget, måske isaer mandag morgen, hvor weekenden er slut alt for brat. Men i dag vil det føles endnu mere brat, da mandagen simpelthen kraever en stor arbejdsind­sats.

FISKENE 20/3-19/4

Økonomi er temaet. Der kan der komme uforudsete regninger. Det kan også vaere, at der er andre beregninge­r, du skulle have vaeret mere grundig med. Men det slår dig nu ikke ud, du har energi, og mener egentlig, at der er vigtigere ting i verden end penge, denne mandag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark