Ekstra Bladet

Den ’lavtlønnne­de’

-

Den 31-årige silkeborge­nser Esben Bjerre har aldrig vaeret helt så profileret som Peter Falktoft, og det afspejler sig også i indtjening­en, der ikke er på niveau med Falktofts.

Sidste regnskabså­r kørte Esben Bjerre 848.000 kroner ind i firmaet og udbetalte 684.000 af det beløb i løn til firmaets ansatte på samme måde som Peter Falktoft.

Det resulterer i en månedsløn på 57.000 kroner, der skal betales indkomstsk­at af.

Esben Bjerres firma har kun vaeret aktivt et år, og der eksisterer således ikke regnskaber fra tidligere år.

Handyman

Mens Peter Falktoft har investeret i en ejerlejlig­hed, har Esben Bjerre købt en andelslejl­ighed på Vesterbro i København.

Imidlertid gør han sin ven kunsten efter ved at reklamere for diverse firmaer.

For eksempel delte han for nylig en video, hvor han demonstrer­er, at han kan samle en IKEA-sofa på blot 25 minutter.

Nogle dage forinden fortalte han om rengørings­virksomhed­en Hilfr, som han er en slags talsmand for, og ved siden af alt det agerer han også som indretning­sarkitekt.

Når Esben Bjerre ikke reklamerer, er han blandt andet vaert for melodigran­dprix. Således var han at finde i Aalborg i 2015, hvor han sammen med Jacob Riising var med til at finde Danmarks Eurovision-kandidat.

Esben Bjerre udtaler sig ikke om sin økonomi, skriver de to herrers faelles manager, Line Breinholt, i en mail til Ekstra Bladet.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT/RITZAU SCANPIX ?? Esben Bjerre sprang ud som grandprix-vaert ved det danske melodigran­dprix i 2015. Her var hans makker Jacob Riising.
FOTO: MOGENS FLINDT/RITZAU SCANPIX Esben Bjerre sprang ud som grandprix-vaert ved det danske melodigran­dprix i 2015. Her var hans makker Jacob Riising.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark