Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-19/4

Held i spil og held i kaerlighed, følges sjaeldent ad. Det gør de heller ikke i dag, men du bør nok satse mere på onsdagslot­to, end på kaerlighed­en. Her kan der nemlig vaere gode chancer. Det ser ud til, at du på en eller anden måde, med lidt held, kunne have lidt penge til gode.

LØVEN 23/7-22/8

Du kan med fordel kigge på, om du eventuelt skulle mangle plads i dit hjem. Så er det måske i dag, du kan få ryddet ud i tingene. Snart kommer foråret, og du kan måske komme lidt mere ud i haven, eller besøge din naermeste park. Slut med vinter, du traenger til større vidder.

SKYTTEN 22/11-21/12

I går var du glad for dit eget selskab, og det fortsaette­r i dag. Men hvis du blev traet af, at lege Sherlock Holmes igår, og blev traet af at taenke over mysterier, så kan du jo lade andre gøre arbejdet i dag. Saet dig godt til rette i sofaen. Lykken kan vaere en god krimi på tv.

TYREN 20/4-20/5

Du taenker måske over, hvad der virkelig gør dig lykkelig. Måske isaer i forhold til dine relationer til andre mennesker, saerligt når det kommer til dine naermeste. Her kan det godt vaere du skal snakke med en ven eller kaereste, og få lavet en lille forventnin­gsafstemni­ng.

JOMFRUEN 23/8-22/9

I dag kigger du på, om du kan komme en tur ud i det blå, hvis altså vejret er til det. Det er jo ikke ligefrem varmt for tiden, men du traenger til et pusterum. Du har brug for at taenke lidt, du kan godt maerke det er tid til, at sige farvel til et par ting, og goddag til noget nyt.

STENBUKKEN 22/12-19/1

Du kan i dag kigge lidt på din facebookpr­ofil, hvis du har én. Hvem har du ikke kontaktet laenge? Du kunne også kigge på din telefonbog i mobilen, og se hvem der traenger til et opkald. Det er vigtigt at pleje kontaktern­e, ellers kunne du lige så godt slette dem igen, teoretisk set.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

I dag taenker du meget over, om du har det rigtige job? De rigtige opgaver i din hverdag? Det kan sagtens vaere du er tilfreds med dit job, men så kan det vaere du vil have flere udfordring­er, trods alt. Eller at du mener, at du har for mange? Den slags valg kan traeffes netop i dag.

VAEGTEN 23/9-22/10

Du kan få tid til, at få kigget lidt på dine vaerdigens­tande, eller du kan kigge på dine vaerdier. Hvad er penge vaerd i dit liv? Er det rart at få råd til flere ting? Eller er bedre det at have råd til faerre ting, men til gengaeld have mere tid til dig selv? Du kan taenke lidt over dette.

VANDBAERER­EN 20/1-18/2

Du vil virke kontroller­et på dine omgivelser i dag, de er ikke i tvivl om hvor du gerne vil hen. Du er god til at få sagt til

og til at gå direkte efter guldet, og fra, i forhold til dine specifikke ønsker. Det er ikke altid man er i besiddelse af en sådan handlekraf­t, så gå efter dine mål.

KREBSEN 21/6-21/7

Dagligdage­ns trivialite­ter skal man ikke altid bare blindt acceptere. Man kan selv rydde kalenderen en smule, sige nej til opgaver man ikke gider, og dermed få lidt mere fritid, hvor man kan dyrke en hobby eller andet. I hvert fald kan det vaere gode tanker at gøre sig i dag.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du tager chancer i dag, og ser om ikke du kan få lov til, at få foden indenfor, steder du måske laenge har drømt om. Det kan vaere du ikke tidligere har haft modet, men i dag drister du dig til lidt af hvert. Man har hørt om folk der er dumdristig­e, det er du ikke. Blot dristig.

FISKENE 19/2-20/3

Hvis du kunne taenke dig lidt tid til at fordybe dig, og samtidig at få udvidet din horisont, er det slet ikke nogen dum dag at tage fat. Du har en saerlig god fornemmels­e for, hvad du skal gøre mindre af, men samtidig også hvad du skal gøre mere af. Traef valget i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark