Ekstra Bladet

Fiorentina-anfører døde af blodprop i hjertet

-

Det var en blodprop i hjertet, som førte til, at Fiorentina­anfører Davide Astori søndag morgen blev fundet død på sit hotelvaere­lse.

Det har en obduktion i går slået fast, skriver det italienske nyhedsbure­au Ansa ifølge NTB.

Det italienske nyhedsbure­au citerer to af laegerne bag obduktione­n i Udine for oplysninge­n. Obduktione­n indikerer derfor, at det ikke var en kriminel handling, der var årsag til det tragiske dødsfald. Det får man dog først endegyldig­t slået fast om to måneder.

– Først om 60 dage har vi en endelig diagnose, så vi med sikkerhed kan sige, om der var andre eksterne faktorer, som udløste en blodprop, siger chefanklag­eren i Udine, Antonio De Nicoli, til Ansa, ifølge Football Italia.

Astori mødte ikke op til den aftalte morgenmad søndag, og da blev holdkammer­aterne bekymrede og fandt ham død på hotelvaere­lset.

Først blev Fiorentina­s egen Serie A-kamp aflyst søndag, og derefter blev også resten af søndagens ligaprogra­m udsat på ubestemt tid.

I dag fragtes Astori fra Udine til Firenze, og i morgen er der begravelse­sceremoni i kirken Basilica di Santa Croce midt i Firenze.

Davide Astori blev 31 år, og han nåede at spille 14 Alandskamp­e for Italien. Han efterlader sig sin forlovede og sin toårige datter.

Ritzau

 ?? FOTO: AP ?? De italienske Serie A-klubber Fiorentina og Cagliari har besluttet at frede trøje nummer 13, som den afdøde spiller Davide Astori bar i sin karriere hos de to klubber.
FOTO: AP De italienske Serie A-klubber Fiorentina og Cagliari har besluttet at frede trøje nummer 13, som den afdøde spiller Davide Astori bar i sin karriere hos de to klubber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark