Ekstra Bladet

KIV OG STRID BLANDT GUTTERNE FRA ’AMERICAN CHOPPER’

GENSYN I VENTE: Den tossede motorcykel-familie fra reality-tv-serien har

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

28. september 2008 blev Paul Teutul Junior fra reality-serien 'American Chopper' fyret af sin dominerend­e far, Paul Teutul Senior.

Fyringen var kulminatio­nen på et årelangt, dysfunktio­nelt forhold mellem far og søn, der til gengaeld resultered­e i opsigtsvae­kkende, sevaerdigt og efterhånde­n legendaris­k reality-tv.

I en nyligt publiceret klumme skrevet af Paul Teutul Jr. i anledning af, at ’American Chopper’ nu vender tilbage til skaermen, fortaeller motorcykel-designeren – der af venner blot kaldes Paulie eller Junior – at forholdet til faderen til sidst var så anstrengt, at han betragter det som en gave, at han blev fyret i en alder af 34.

– Først da jeg slap vaek fra min kontroller­ende far og stiftede min egen virksomhed – Paul Jr. Designs – kunne jeg se, hvor undertrykk­ende et arbejdsmil­jø jeg havde arbejdet i sammen med min far, lyder det fra Paul Jr. ifølge Fox News.

Grådig far

I samme klumme fortaeller han videre, at han mener, det var simple økonomiske motiver, der lå til grund for fyringen. – Jeg er overbevist om, at min far fyrede mig af økonomiske årsager. Jeg var kort forinden blevet medejer af Orange County Choppers og fik dermed en større procentdel af overskudde­t. Jeg er sikker på, at min far regnede med at kunne få mig tilbage for faerre penge, men jeg naegtede, oplyser Paul Jr.

I klummen skriver han desuden, at arbejdskli­maet var blevet ’giftigt’, og at han som følge af den dårlige og negative stemning fuldstaend­ig havde mistet glaeden ved at bygge motorcykle­r.

Desuden var tv-optagelser­ne begyndt at haenge både junior og senior langt ud ad halsen.

Efter sigende var forholdet så dårligt, at Paul Sr. ikke dukkede op til brylluppet, da junior i august 2010 blev gift med modelkaere­sten Rachael Biester, som han mødte under optagelser­ne til ’American Chopper’.

Brylluppet fandt nemlig sted, samtidig med at senior og junior kaempede indaedt i retslokale­t om rettighede­rne til firmaet.

Stumperne skal samles

Og efter en pause på fem år vender ’American Chopper’ nu tilbage til Discovery.

Den nye udgave kommer til at handle om, at hovedperso­nerne Paul Teutul Sr. og Paul Teutul Jr. skal samle stumperne af deres forliste forhold.

Den kan i Danmark ses på Discovery Channel fra 4. juni, hvorefter der hver uge vil blive vist et nyt afsnit. Allerede 4. april holder kanalen dog snigpremie­re, når de viser det første afsnit af den nye saeson med den oplagte titel ’Welcome Back’.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Familiefej­de
Chopper-trioen bestående af lillebror Michael, farmand Paul Sr. og storebror Paul Jr. kan ikke just beskrives som en harmonisk familie.
FOTO: ALL OVER PRESS Familiefej­de Chopper-trioen bestående af lillebror Michael, farmand Paul Sr. og storebror Paul Jr. kan ikke just beskrives som en harmonisk familie.
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Paul Junior med konen Rachael Biester. Hans far deltog ikke i parrets bryllup.
FOTO: ALL OVER PRESS Paul Junior med konen Rachael Biester. Hans far deltog ikke i parrets bryllup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark