Ekstra Bladet

Godt - men ikke helt billigt

-

– Det er et rigtigt staerkt begynder-produkt og et supergodt alternativ for mange.

Sune Bjørn Andersen fra Aarhus har vaeret med fra starten, da Danske Banks June gik i luften sidste år.

– Både it og investerin­ger har min interesse. Så det er klart, at investerin­gs-robotter vakte min interesse. Vi ved jo, at Danske Bank er ret gode til det der med it-løsninger, og så var jeg også nysgerrig på, om June reelt set er et godt alternativ til en almindelig lavpris-investerin­gsforening, siger Sune Bjørn Andersen, der arbejder som forretning­s-konsulent med digitalise­ring af eksamener på Aarhus Universite­t og skriver økonomi på bloggen frinans.dk.

Grundlaegg­ende er godt tilfreds med June.

– Hele måden at bygge deres app op på, deres interface og hele teknologie­n er bare noget helt andet, end man plejer at se fra den sektor. Det er nemt og enkelt. Investerin­gsmaessigt er det også rigtigt godt, men nok ikke i den store skala for sådan en som mig.

Laekkert pakket ind

han Han peger først og fremmest på de årlige omkostning­er, der med omkring 0,8 pct. om året nok er vaesentlig billigere end de traditione­lle investerin­gsforening­er, men stadig paent dyrere end både indeksfore­ninger og de EFT’er, June benytter sig af.

– Selv om det er relativt billigt, så er det stadig dyrere end at købe selv. Så det passer bedst til dem, der ikke vil bruge voldsomt meget tid på at saette sig ind i tingene, og som bare godt vil hurtigt i gang.

– Der, hvor man vinder noget, er ved, at det er superhurti­gt og nemt at komme i gang med. Det er laekkert pakket ind, og man behøver ikke have ret meget viden om investerin­g for at få et ret fint produkt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark