Ekstra Bladet

Surprisepa­rty endte galt

Efter en fugtig nat i byen skal Dan Rachlin nu på operations­bordet

- UNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Det gik bestemt ikke stille for sig, da konen og vennerne lørdag aften holdt et brag af en surprisefe­st for radiovaert Dan Rachlin i anledning af hans 54års fødselsdag. Og den fik ikke for lidt med ’god mad, vin, øl, sjusser, musik og kaerlighed’, som Dan skriver på Facebook.

Desvaerre for musikekspe­rt endte festen med et mindst lige så stort brag, som den begyndte – et brag af den uønskede slags, da han slog smut ned ad nogle glatte stentrappe­r på Frederiksb­erg og beskadiged­e sit ben så alvorligt, at skal en tur på operations­bordet.

– Jeg skal fucking opereres, lød det uden omsvøb fra Rachlin, da Ekstra Bladet i går fangede ham over telefonen, mens han stadig opholdt sigpå Hillerød Hospital.

Og som det altid er tilfaeldet med Dan Rachlin, forfalder han ikke til bortforkla­ringer eller dårlige undskyldni­nger.

– Skal vi ikke bare vaere aerlige og konstatere, at jeg var megastiv, og så på vej ud af Frederiksb­erg Hallens restaurant­er, så laver jeg et rigtig flot rullefald på en stentrappe. Og så sidder jeg efterfølge­nde i en otte-personers taxa med mine store børn og føler mig så ynkelig, at man lige så godt kunne have droppet mig direkte i havnen, forklarer Dan Rachlin og tilføjer, at køreturen fra ulykkesste­det heller ikke kommer med på top 10 over de mest stolte øjeblikke i hans liv.

Actionhelt

– Jeg var stiv, og man blive køresyg af taxa-turen, og jeg havde sindssygt ondt i benet. Og det er der en god forklaring på, viser det sig. Jeg har revet en sene i benet over, og nu skal jeg simpelthen opereres.

Selv om faldet naturligvi­s var yderst ubehagelig­t, vaelger Rachlin som altid at se på de lyse sider.

Blandt andet haefter han sig ved, at han i de få sekunder, han svaevede i luften, må have lignet en actionhelt i aktion.

– Det må jo have lignet noget fra en Jackie Chanfilm. Hold nu kaeft mand! Altså det er jo ikke specielt heldigt at skulle opereres, men jeg kunne jo have slået mit hoved helt sindssygt, siger Dan Rachlin og tilføjer, at det ikke var hans drømmeafsl­utning på en god fest.

– Efter en glad aften med de bedste venner, taler og sjusser, så er det sgu lidt af en omvaeltnin­g at ligge her på Hillerød en søndag eftermidda­g.

Selv om benet helst skal opereres hurtigst muligt, må Rachlin paent traekke et nummer i køen på det travle hospital.

– Jeg får en skinne på benet og bliver opereret i løbet af ugen, siger Dan Rachlin.

Skal vi ikke bare vaere aerlige og konstatere, at jeg var megastiv

 ?? PRIVATFOTO ?? Dan Rachlin får benet grundigt undersøgt på Hillerød Hospital.
PRIVATFOTO Dan Rachlin får benet grundigt undersøgt på Hillerød Hospital.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark