Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Cama@eb.dk

FREDENSBOR­G: En kvinde fandt to store kanonslag og en håndgranat i sin svigerfars dødsbo i Sølystpark­en. Politiet bad kvinden om at tage billeder af genstanden­e og sende dem til politiet, som sendte dem videre til Haerens Ammunition­srydningst­jeneste, EOD, der rykkede ud og tog sig af sagen.

AARUP: Kort før lukketid blev personalet i Meny lørdag udsat for et vaebnet røveri. Gerningsma­nden fik udleveret et ukendt kontantbel­øb, inden han forsvandt fra stedet. Røveren beskrives som dansk af udseende, 28-32 år, 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning, lys hudfarve, og så talte han dansk.

AALBORG: Et kolonihave­hus er aldeles ubeboeligt efter en brand taet på midnat natten til søndag. Ifølge politiet kan en iPad, som var ved at lade, vaere årsagen. Noget tøj var faldet ned over iPad’en og havde antaendt huset.

ODENSE: Fyns Politi har flere tekniske spor at arbejde med, efter et røveri mod et pizzeria, hvor seks til syv gerningsma­end iført hvide malerdragt­er med interimist­iske huer, som var poser, der var trukket over hovedet med huller til øjnene, truede ekspedient­en med en kniv og fik udleveret kassebehol­dningen. De ukendte gerningsma­end beskrives som 165-175 centimeter høje og betegnes som arabere og somaliere. NØRRESUNDB­Y: En patrulje opdagede nogle mistaenkel­ige personer bag en bil, og da de kom naermere flygtede en 23årig mand fra stedet. Da han blev indhentet af politiet, blev han stoppet med med 100 gram kokain på sig. Han kan derfor forvente en sigtelse for besiddelse af ulovlige stoffer.

HILLERØD: En lastbilcha­uffør kom galt af sted, da han kom kørende i sydlig retning på motorvejen. I forbindels­e med en tidligere aflaesning havde chaufføren glemt at tage sin kran ned, og med kranen ramte han derfor en gangbro, der blev beskadiget. Stålbroen fik et stort hak.

MARSTAL: En 23-årig mand blev anholdt og sigtet for spirituskø­rsel, efter at han var årsag til et faerdselsu­held, da han påvirket af alkohol mistede herredømme­t over sin bil og kørte ud på en mark ved Vojens.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark