Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at der skal lyde en stor tak til de hårdtarbej­dende sygeplejer­sker på Bispebjerg Hospital. Selvom I har utrolig travlt, fik jeg alligevel en varm, profession­el og kaerlig behandling. Jeg røg ind med hjertebøvl torsdag 8. marts, og Karoline og Nanna skal have kaempe ros for deres kaerlige omsorg. Også et stort tak til de to unge ambulancef­ørere, der kørte mig fra Niels Brock. Tusind tak!

David Svensson Doorn Alle 4

Dragør

at det godt nok er maerkeligt, at der ikke er pant på alle plastikfla­sker som for eksempel dem fra Bramhults. Det giver ikke meget mening, for de plastikfla­sker kan vel genbruges, som det sker med vand og sodavandsf­lasker? Samtidig ville det vaere sundere for naturen at genbruge alle de juiceflask­er, som der ikke er pant på i dag.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at der efterhånde­n er mange grunde til, at vi ikke laengere har tillid til mange af vores politikere, som tilsynelad­ende tror, at de kan tillade sig alt. Men, at Helsingørs borgmester, Benedikte Kiaer, naesten praler med, at hun har fået foretaget kunstig befrugtnin­g i udlandet i en alder af 48 år, hvilket er ulovligt her i landet, er nok topmålet af egoisme. Veber Finnedal København

at den berømte og berygtede u-båd selvfølgel­ig ikke skal skrottes. Den skal bevares på et museum som turistmagn­et. Auschwitz ligger der jo også endnu, og det var ikke et hyggeligt sted.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at den varslede storkonfli­kt med strejke og lockout vil kraeve mange vaergeløse gidsler: Patienter på hospitaler­ne, gamle, syge og handikappe­de på plejehjem, rundt i hjemmene og i vuggestuer, børnehaver og diverse institutio­ner. Er det rimeligt? Er det demokrati? Er det et godt signal at sende til andre lande og kulturer? Er det ikke på høje tid, at de ansvarlige vågner op og begynder at forhandle? Det kan gøres.

Jens Peter Lauge Giversen Daddellund­en 1 Esbjerg Ø

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark