Ekstra Bladet

Giv FCNkomet chancen, Åge

-

gigabegive­nhed, SOMMERENS nemlig VM, naermer sig med stor hastighed.

Inden vi kommer dertil, så skal Åge Hareide have slebet det danske landshold til i fire testkampe og holdet til de første to bliver udtaget i morgen.

Der er ingen tvivl om, at Hareide ikke har mange ledige pladser til salg. Tag truppen til Irlands-kampene og du har en idé om, hvordan VM-truppen skal se ud.

det vaere formålsløs­t ALLIGEVEL VIL ikke at få testet nogle spillere af, da skader kan drille sidst på saesonen – og tre-fire mand banker i min bog på for en chance til at vise sig frem.

Jensen, FCN. Fantastisk Mathias midtbanesp­iller med et forrygende overblik og staerk fodboldhje­rne. Hvorfor skulle han ikke vaere bedre end en Mike Jensen – og med den Superligas­aeson, så bør han få test-chancen. Christian Nørgaard, Brøndby kunne også vaere et bud.

Boilesen, FCK. Med Nicolai

Riza Durmisi uden mange kampe i benene og Jens Stryger som det sikre, men højrebened­e førstevalg, så kunne truppen bruge en decideret venstre angrebsbac­k – og Boilesen virker lige den tand mere internatio­nal end FCN’s ellers dygtige Mads ’Mini’ Pedersen.

Højbjerg, Pierre Emile Southampto­n. Er raslet langt ned på Hareides favoritlis­te, men paent med spilletid i Premier League bør kunne give chancen til Højbjerg, så han kan vise sig frem i kampen om VM-billettern­e.

Hareides største ELLERS ER hovedbrud skader til Jannik Vestergaar­d, Andreas Bjelland og Kasper Dolberg, mens en stribe spillere kaemper med spilletid i klubberne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark