Ekstra Bladet

Chokeret over udvisning

-

Sønderjysk­Es Marcel Rømer var stadig rasende på dommer Sandi Putros et kvarters tid efter kampen. Han blev sendt til omklaednin­g 20 minutter før holdkammer­aterne, fordi manden i sort gav ham det andet gule kort efter en situation, hvor midtbanesp­illeren selv mener, at han ikke gjorde noget som helst forkert.

– Jeg spillede bare bolden, og Lyngby-manden falder kun, fordi han kunne se, at han ikke kunne nå bolden. Der burde ikke engang vaere fløjtet for frispark, vurderede Rømer selv.

Han kommer nu til at sidde udenfor i hvert i den kamp, der afslutter grundspill­et på søndag. Her skal Sønderjysk­E på besøg hos FC Midtjyllan­d, og det skal de formentlig med den viden i bagagen, at det måske ikke kan betale sig at vinde.

7. pladsen giftig

For hvis facit af en sejr kun kan blive avancement til 7. pladsen fra 8. eller 9. pladsen, så kan sønderjyde­rne svaekke sig selv i nedrykning­sspillet.

Som tingene står, ser det nemlig ud til at vaere en klar fordel at blive nummer otte eller ni, fordi der så er udsigt til at have måske otte point ned til den streg, der udløser play-off-kampe om nedrykning. I den anden pulje vil kun et hold vaere haegtet af, mens der tegner sig et dødt løb mellem de tre andre hold.

– Nu skal jeg sidde ude, og bliver derfor ikke involveret. Det er selvfølgel­ig pudsigt, at det er sådan, og det er svaert at forholde sig til. Men uanset hvad der er at gå efter på den måde, bliver det svaert for os, fastslog han.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? Marcel Rømer kom tidligt i bad.
FOTO: CLAUS FISKER Marcel Rømer kom tidligt i bad.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark