Ekstra Bladet

AAB-SAMBA I KULDEN

YANN ROLIM LEVEREDE PRAGTKAMP: AaB sikrede sig stort set adgang til mesterskab­s-slutspille­t

- Ege@eb.dk

overbevisn­ing at skabe en bagdør ind i opgøret, men det lykkedes ikke.

Det skete så halvvejs gennem anden halvleg, da Jannik Pohl viftede Joel Allansson af sig som en vinterdøsi­g flue. Den flittige AaB-angriber buldrede mod Randers FC-målet og fandt med en fremragend­e tvaerpasni­ng en helt fri Yann Rolim, der kunne krone sin storkamp med at sende 3-0 i nettet.

Udvisning

Kort tid efter blev tingene endnu mere håbløse for Randers FC, da Jonas Bager dummede sig og fik sin anden advarsel.

Det øgede trykket på Randers FC, og det kunne vaere gået meget vaerre end 4-0. Det sidste mål – sat ind af Jannik Pohl – fik de mest passionere­de AaB-fans til at smide trøjen efter sin scoring. Oplaegget signeret … Yann Rolim.

– Jeg har arbejdet godt med traeneren den seneste tid, og det gavner mig, at jeg har haft opstarten med til at komme i form, siger Yann Rolim, der er lejet i den lavt rangerede brasilians­ke klub Barra SC.

Kan miste Rolim

Selv om Yann Rolim gør det strålende, så er AaB helt på bar bund i bestraebel­serne på at binde ham til klubben i fremtiden.

– Det er komplicere­t. I den sammenhaen­g betyder det ikke så meget, hvad jeg gerne vil. Ejerforhol­dene omkring Yann Rolim er lidt atypiske ... ikke efter brasilians­ke forhold, men i forhold til det vi er vant til.

– Han gør ikke sine muligheder dårligere, og der er også andre klubber, der har øje på ham, siger Morten Wieghorst.

– Når det er sagt, så skal Yann Rolim altså også vaere rigtig god, for at vi skal holde på ham. I dag sidder Rasmus Thellufsen på tribunen, og det gør ondt på mig, og den slags spiller naturligvi­s ind i overvejels­erne, siger Morten Wieghorst.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark