Ekstra Bladet

Skimtede miraklet i tågen

-

Bo Henriksen kunne utroligt nok skimte ’miraklet’ i den taette tåge, da Horsens havde muligheden for at snyde Brøndby og tage de tre point i den sene søndagskam­p.

En sejr havde sikret Horsens’ deltagelse i det kommende mesterskab­sslutspil, men det blev ved ’lige ved og naesten’ for ’den gule fare’. Horsens kan dog selv klare aerterne på søndag, hvis man vinder i Lyngby.

Gode muligheder

– Man skal vaere blind for ikke at kunne se, vi står med gode muligheder for at komme i top-seks. Jeg tror på, vi selv kan gøre arbejdet faerdigt, og det vil vaere en kaempe praestatio­n for en klub som AC Horsens. Det vil vaere som at vinde DM-guld for os, lød det i det saedvanlig­e høje toneleje fra Horsensman­ageren, der stadig fandt rum til at aergre sig over, det ikke lykkedes allerede søndag med en sejr over guldaspira­nterne fra Brøndby.

– Vi havde første chance for at redde livet i Superligae­n i dag (søndag, red.) For det er, hvad det handler om for os. Vi klarer os fri af nedrykning, hvis vi kommer i top-seks, så det kan aergre mig, det ikke lykkedes, for så kunne jeg sove trygt de naeste tre-fire måneder, sagde Bo Henriksen og fortsatte.

Chancer til det sidste

– Baseret på hele kampen, kan vi ikke vaere utilfredse over et point. Vi var på haelene i store perioder af første halvleg, men det siger meget om AC Horsens, at vi havde chancer for at slå Brøndby helt frem til slutfløjt. Det er jeg rigtig stolt over.

Hvis Horsens kun får uafgjort mod Lyngby, skal Bo Henriksen håbe, at Hobro ikke slår Brøndby ude, og hvis Horsens taber i Lyngby, kan man blive overhalet af både Hobro, OB og Sønderjysk­E.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark