Ekstra Bladet

Det var bare ikke godt nok

-

Kian Hansen blev den store synder hos FC Midtjyllan­d, da han totalt kiksede en aflevering, så FC Nordsjaell­and kom i front.

Den rutinerede stopper ville sparke bolden i modsatte side til Erik Sviatchenk­o, men han sendte i stedet en flad aflevering ind foran eget mål. Bolden ramte Ernest Asante på benet, snød Jesper Hansen og gik i mål.

– Jeg får slet ikke luft under bolden. Og det er ikke godt nok. Laengere er den ikke, forklarer Kian Hansen, der ikke kun var skuffet over sin personlige fejl. Han var heller ikke tilfreds med indsatsen generelt på dagen.

Fuldførte kampen

På trods af fejlen før pausen fuldførte han kampen. I pausen skiftede FC Midtjyllan­d ud i midterfors­varet, hvor Zsolt Korcsmár blev erstattet af Rasmus Nicolaisen.

– Nogle beder om at blive skiftet ud efter sådan en situation, overvejede du det?

– Jeg synes måske, det er latterligt at bede om udskiftnin­g. Så må man vise, det var en fejl.

– Følte du dig selv oven på rimeligt hurtigt igen?

Det ved jeg sgu ikke. Det tror jeg ikke, er det rigtige spørgsmål lige nu, siger Kian Hansen, der på mange måder mener, at der er plads til forbedring­er hos guldkandid­aterne over hele linjen.

– Vi har måske de største chancer i kampen. Så det kunne godt vaere gået vores vej. Men vi spiller ikke saerlig godt. FCN er gode til at spille, når de får tid og plads. I perioder skiller de os ad. Det, der er frustreren­de på sådan en dag, er det spillemaes­sige. Her er vi slet ikke gode nok, erkender Kian Hansen.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? FCM’s Erik Sviatchenk­o (med bolden) vaeltede i kampens fjerde minut FCN’s Mikkel Rygaard omkuld i feltet, men dommer Michael Tykgaard undlod at dømme straffe.
FOTO: LARS POULSEN FCM’s Erik Sviatchenk­o (med bolden) vaeltede i kampens fjerde minut FCN’s Mikkel Rygaard omkuld i feltet, men dommer Michael Tykgaard undlod at dømme straffe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark