Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det er ikke sikkert, at alle kan følge dine mange og store planer. Men du har planer, som en anden Egon Olsen, og planerne er timet og tilrettela­gt ned til mindste detalje. Dog kan der vaere overraskel­ser, som gør at planerne må aendres løbende. Det må du tage med.

LØVEN 23/7-23/8

Detaljer falder ofte langsomt på plads, det gør de også for dig i dag, men tiøren skal nok falde, før eller siden. Pludselig vil du kunne skelne skidt fra kanel, og på den måde kunne komme naermere, hvordan du vil løse tingene, denne mandag, hvor opgaverne er forskellig­e og mange.

SKYTTEN 23/11-21/12

Mange penge er noget mange mennesker ønsker sig. Du vil i dag kigge på, hvad du virkelig gerne vil bruge mange penge på, naesten uden at skele til, hvor mange du har af dem. Du kan traeffe et bevidst kompromisl­øst valg, du kan klare konsekvens­erne af dine handlinger.

TYREN 21/4-21/5

Overraskel­ser er dagens orden. Du kan have nok så meget du gerne vil nå i mål med, men du må beregne, at tingene kan tage mere tid end saedvanlig­vis. Det kan have med elektronik at gøre, eller internet der kører langsomt, specielt hvis du har internatio­nale kontakter.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har en udstråling som er kraftfuld i dag, og du vil kunne tiltraekke mange med den sikkert flirtende fremtoning du laegger for dagen. Men du er også villig til, at tage imod interessen. Du vil gerne i kontakt med en masse mennesker i dag, og det kommer du, bare du blinker.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan i dag rent fysisk udfordre dig selv maksimalt. Du vil kunne se hvad du kan klare, og hvad du ikke kan klare. Det er måske i virkelighe­den ret sort/hvidt, men sjaeldent noget man har mod på at teste. Du er i dag kompromisl­øs, og kan tåle klar besked, om din krops formåen.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Denne dag byder på gode minder fra dit liv, og noget du pludselig husker. Du vil måske se, hvad der var op og ned på noget, der måske tidligere var svaert, at vurdere. Det er ikke sikkert det vil fremstå krystalkla­rt, men du vil kunne skelne nuancerne i det. Intet er sort/hvidt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil i dag kunne fokusere på, at maerke efter hvor du føler dig hjemme, i den bredeste betydning. Hvor føler du virkelig, at du kan vaere dig selv? Hvor tager folk dig som du er? Du vil i dag med fordel, kunne få ryddet op i relationer, der ikke gavner, og undgå steder du ikke kan lide.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Psykologi er ikke en nem størrelse. Det er nok derfor, vi ikke altid ønsker at kigge os selv i kortene, og finde ud af, hvad det egentlig er for motiver vi går og har hver isaer. Men i dag er du modig, og ønsker at laere dig selv bedre at kende, og er klar til at stå til regnskab og selvransag­else.

KREBSEN 22/6-22/7

Hvis man skal have gode relationer, navnligt et godt parforhold, er man nødt til at forstå hinanden til bunds. Eller måske ikke nødvendigv­is altid forstå, men i hvert fald som minimum acceptere hinandens forskellig­heder. Kig aerligt på dine relationer i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan i dag laere virkelig meget, på utrolig kort tid. Det er ikke altid antallet af timer der er vigtigt, men af og til intensitet, der er nøgleordet. Lidt ligesom en god staerk kop kaffe, giver mere, end en hel kande af den lunke slags. Du er alt andet end lunken. Du er fyr og flamme.

FISKENE 20/2-20/3

Mandagen kan vaere en rå affaere for de fleste. I dag er ingen undtagelse. Der vil blive stillet store krav til dig, om at vaere helt på dupperne, da du ellers måske går glip af noget der interesser­er dig meget. Du skal ville tingene, ikke halvhjerte­t, men helhjertet, og uden at tøve.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark